Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
€39,95
€29,95
€29,95
€39,95
€33,95
Flow Amsterdam
€33,95

De liefste nachtlampjes en slaaptrainers

Flow Amsterdam bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Flow Amsterdam ontwerpt en produceert hippe en vrolijke producten van de babykamer / kinderkamer waaronder de gave (nacht) lamp Moby de walvis, hert fabian, ijsbeer Bjorn en robot Hero. Prachtig vormgeving en heel stylish!

Nachtlamp Whale van Flow Amsterdam

Het lampje Whale  is ideaal als nachtlampje voor de kinder-/babykamer. Door het lampje aan te raken of te schudden kunnen verschillende kleuren worden ingesteld. Na 15 minuten gaat het lampje vanzelf uit. Je kunt het nachtlampje zo instellen dat het de hele nacht blijft branden. Dit flow nachtlampje maakt gebruik van LED techniek waardoor hij energie zuinig is. 

De lamp wordt niet warm en kan veilig door kinderen worden gebruikt. Het lampje is gemaakt van eco-, en kindvriendelijk BPA-, en loodvrij vinyl

Moby de Walvis hebben wij in 3 maten:  S 15 cm en M 30 cm en de supergrote Moby van 68 cm. Hier kunnen kleine kindjes ook op zitten! De grote Moby wordt geleverd met stekker en voetschakelaar!

Baby Comforter van Flow Amsterdam  …. For a safe sleep at night

Ook hebben wij nu ook hartslagknuffel Milo in de vorm van een te lief konijn in de collectie.

Een baby comforter helpt je kindje rustig in slaap vallen. Een baby comforter knuffel heeft verschillende geluidjes, waaronder de hartslag van mama. Je kunt ook kiezen voor een waterval- geluid of 2 andere rustgevende muziekjes. De baby comforter knuffels zullen na een in te stellen tijd uitgaan en weer automatisch aan gaan maken als je kleintje begint te huilen. 

Nieuwe slaaptrainer Raket Apollo en hert Fabian van Flow Amsterdam

Slaaptrainer Apollo en Hert Fabian is niet alleen een slaaptrainer, maar ook een nachtlampje en een digitale klok. Apollo leert je kindje wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer ze op mogen staan. Dit wordt aangegeven met kleur en led-lampjes die aftellen. Wanneer je kindje bijna moet gaan slapen is Apollo oranje en gaat uit wanneer je kindje écht moet slapen. ’s Morgens is Apollo oranje als ze bijna uit bed mogen en kleurt groen als ze op mogen staan. Ook kun je optioneel een muziekje laten afspelen. Met Apollo heb je geen late avonden en vroege ochtenden meer!

Flow Amsterdam online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de lampen, slaaptrainers en comforters van Flow Amsterdam in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.