Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De lampen van Studio VRACO voor in de babykamer / kinderkamer geven een sprookjesachtige mooi licht.

De mooiste kinderlampen van Studio Vraco bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Deze prachtige lampen worden gemaakt door een familiebedrijf uit Bosnië. Het staalbedrijf VRACO is in 1975 opgezet door vader Ibrahim Vraco.

Met gevoel van stijl, nieuwe kijk op de productie zijn de zoon en kleindochter van Ibrahim in het bedrijf gekomen. De traditie en ambacht blijft bestaan......

Het ontstaan van Studio VRACO

Studio VRACO vindt zijn oorsprong in het jaar 1975 toen Ibrahim Vraco besloot zijn eigen bedrijf te starten in metaalconstructie en dakconstructie.

De zoon van Ibrahim, Mirsad Vraco, is van jongs af aan bij deze industrie betrokken waardoor hij alles weet  van de verschillende materialen, de nodige werkervaring heeft en kennis van metalen en het hele productieproces.

In 1989 lanceerde Mirsad een nieuw bedrijf met een innovatieve kijk op de productie, maar met behoud van de traditie van ambacht.

In 2015 voelde de dochter van Mirsad, Emina Vraco, de behoefte om haar verlangen en passie voor design na te jagen en trad daarom ook toe tot het bedrijf. Doordat ze in haar jeugd omringd werd door materialen zoals staal, koper en messing, ontwikkelde ze een hoge waardering voor edele materialen. Aan de andere kant heeft haar jeugd in Zweden tijdens de oorlog in Bosnië en Herzegovina een enorme impact gehad op haar gevoel voor stijl, wat te zien is in de minimalistische, eigentijdse en eenvoudige vormen van VRACO-design.

Samen besloten Mirsad en Emina om de erfenis van VRACO voort te zetten met Studio VRACO, waarbij ze de waarden van traditioneel vakmanschap koesteren, aangevuld met minimalistisch design. Dit is waar 30 jaar ervaring in de metaalindustrie samenkomt met een enorme passie voor design.

De liefde voor schoonheid, ondernemersgeest, eindeloos enthousiasme en een drive om de grenzen te verleggen in alles wat ze doen, heeft een vader en dochter samengebracht in een verhaal dat net is begonnen...