Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
€12,95
€36,00
€12,95
€12,95
€36,00
€36,00
€36,00

Wat is er leuker dan spelen met de mooiste auto’s en de gaafste autobanen die je steeds weer uit kunt breiden

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids vind je de mooiste (design) speelgoed auto’s en autobanen

Wij van Jut & Juul houden van speelgoed dat heel mooi is maar waar je ook jaren mee kunt spelen en dat niet op korte termijn in de vuilnisbak belandt! Onze missie is dan ook om alleen die merken te verkopen die hier helemaal aan voldoen.

Zo hebben wij natuurlijk de prachtige design sportwagens van Plaforever in de collectie. En wat denk je van de geweldige Candylab auto’s? De Waytoplay autobanen passen perfect bij deze auto's en mogen natuurlijk niet ontbreken! Ook de bijna onverwoestbare auto's van Viking Toys niet. Verder hebben wij natuurlijk ook houten auto's en een houten autobaan van Kid’s Concept in de collectie. Keuze genoeg toch!

Candylab Toys

Candylab Toys maakt esthetisch houten speelgoed dat is geïnspireerd op de glamour van het Amerika van de jaren 60 en het moderne design van het midden van de eeuw.

Het in Brooklyn gevestigde bedrijf startte als een Kickstarter-campagne voordat ze hun speelgoed van erfstukkwaliteit volledig ontwikkelde. Van klassieke Amerikaanse auto's tot Amerikaanse architecturale archetypen, zoals de Malibu-strandtoren en het geweldige Amerikaanse motel, Candylab biedt een uniek en speels assortiment speelgoedauto's en houten speelgoed dat zowel kinderen als designliefhebbers geweldig vinden.

Waytoplay autobaan

Waytoplay is geweldig speelgoed van origineel Dutch Design. Elk wegdeel van Waytoplay is gemaakt van stevig en duurzaam 100% kind veilig synthetisch rubber en staat garant voor vele jaren speelplezier. De Candylab auto’s passen perfect bij de  Waytoplay autobaan

De flexibele rubberen baandelen van Waytoplay zijn makkelijk te koppelen: rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Het materiaal is oersterk en flexibel, daardoor kun je er overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! De onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken, slijtvast en gaan daardoor lang mee. 

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Waytoplay autobanen in diverse uitvoeringen: 12-delig, 16, 24 of 44-delig. Daarbij hebben wij ook nog verschillende uitbreidingssets. Kies maar uit!

Playforever

Jut & Juul Lifestyle for Kids verkoopt de prachtige auto's van Playforever al jaren, maar wij zijn nog steeds verliefd op deze prachtige design speelgoed auto’s.

Het doel van Playforever is om vrijwel onverwoestbaar design speelgoed te creëren dat een leven lang mee gaat! Alle Playforever raceauto’s zijn niet alleen prachtig ontworpen, maar ze zijn ook allemaal gemaakt van de beste, hoogwaardige materialen om een ​​leven lang mee te gaan. Playforever maakt auto’s die je bewaard voor later!

Viking Toys

Tijdloos kunststof speelgoed uit Zweden, met liefde ontworpen en met zorg gemaakt. Veilig, duurzaam en in Zweden ontworpen speelgoed voor kinderen van 1-5 jaar. De  missie van Viking Toys is om het veiligste, duurzaamste en leukste kunststof speelgoed ter wereld te maken. Het speelgoed is duurzaam, niet-giftig en ontwikkeld om de verbeelding en creativiteit van kinderen te prikkelen.

Viking Toys gebruikt alleen de beste materialen zoals food-grade plastic dat toxine-, BPA-, PVC- en ftalaatvrij is. Alle producten Van Viking Toys  zijn gemaakt van zachte materialen die zowel kinderen als meubels en vloeren beschermen. Door de duurzame materialen die worden gebruikt is het speelgoed van Viking Toys bijna onverwoestbaar.

Al dit moois online kopen?

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft alles in voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.