Prijs
Min: €0
Max: €75
Merken
Slapen
€29,99
€29,99
€29,99

Velen van jullie kennen al de Noppies babykleding en de Noppies Zwangerschapskleding, maar nu is er ook de Noppies Baby Comfort Collectie!

Noppies Baby Comfort bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De Noppies Baby Comfort collectie bestaat uit producten die te maken hebben met slapen, verzorging en onderweg. Noppies gelooft heel sterk in de voordelen van functionele producten voor je baby die zijn ontworpen met een eigentijdse stijl om je bij het drukke gezinsleven te helpen. Alledaagse essentials die zijn gemaakt in een perfecte combinatie van comfort, veiligheid en zorg voor je kleintje.

De materialen die worden gebruikt door Noppies zijn duurzaam en ofwel GOTS of BCI gecertificeerd. De materialen zijn zacht en van hoge kwaliteit – de alom bekende Noppies-standaard (en zelfs een beetje meer). Het is een zeer complete collectie. Noppies Baby Comfort tilt hiermee ‘comfort’ naar een heel nieuw niveau!

De Noppies Baby Comfort collectie bestaat uit prachtige dekens die je aan 2 kanten kunt gebruiken, zodat de wieg of ledikant iedere keer weer anders opgemaakt kan worden. Dit zelfde geldt voor de wieg- en ledikantlakens. Deze hebben aan iedere kant een andere bies zodat je kunt kiezen welk biesje je neemt. Hoe leuk is dat! De omslagdoeken zijn er in verschillende uitvoeringen. Wij hebben geweldige newborn omslagdoeken met capuchon en een lintje waarmee je de omslagdoek kunt vastmaken. Je baby kan de wrapper dan niet los trappelen. Heel handig! Wij hebben ook omslagdoeken met een teddy voering. Heerlijk warm voor de winter.

De slaapzakken hebben wij momenteel in 2 uitvoeringen. De 4 seizoenen slaapzak die je het jaar rond kunt gebruiken en wij hebben een aantal heerlijke warme slaapzakken speciaal voor de koude winterdagen.

De aankleedkussenhoezen van Noppies Baby Comfort hebben een perfecte fit en zijn uitgevoerd in een mooie kwaliteit en toffe prints.

De boxkleden van Noppies Baby Comfort hebben wij in 2 maten 75 x 95 en 100 x 135.De boxkleden zijn lekker dik. Je baby ligt hier heerlijk zacht op. Ook de boxkleden zijn weer aan 2 kanten te gebruiken.

Swaddles, muslins en burp cloth. Wij hebben swaddles van 120 x 120 cm, een 2-pack muslins in de maat 70 x 70 en een 2-pack spuugdoekjes in de mooiste badstof. Die badstof spuugdoekjes zijn echt wel retro

Noppies Baby Comfort online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Noppies Baby Comfort op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.