Koeka is BACK!

Na een kleine intermezzo is Koeka terug bij Jut & Juul Lifestyle for Kids. De geweldige kwaliteit, uitgebreid assortiment en de fantastische uitstraling is iets waar we ontzettend fan van blijven. We zijn dan ook zo zo zo blij dat het weer in de winkel ligt!

Koeka en Jut & Juul Lifestyle for Kids go way back! (2008)

In 2008 begon Anne de winkel op de Lange Mare in Leiden en een van de merken waar zij destijds mee begon was: Koeka! En tot 2019 bleef dit een van onze best verkochte merken en jullie bleven ervoor terugkomen. 

koeka-oudere-collectie-jutenjuullifestyleforkids

De mode in 2008 was heel wat anders dan nu. De kleuren van toen waren paars, turqoise en je gelooft het niet: rood met fuchsia. Het ging destijds als warme broodjes over de toonbank en we vulden dan ook graag onze winkel met de mooie spulletjes van dit Nederlandse merk.

We wonnen zelfs ooit de etalage wedstrijd en de best online/ offline challenge. Wat denken jullie... zullen we deze kleuren ooit weer in de kinderkamers terugzien?

koeka-nieuwe-collectie-jutenjuullifestyleforkids

Wiegdeken Wafel Teddy Oslo Sand PebbleWieglaken Grainfield Warm White ✦ Hoeslaken Wieg Grainfield Warm White

De klassieke wafel van Koeka

Wie Koeka kent, kent ook de wafelcollectie van dit mooie Nederlandse merk. Bij ons vind je de wafeldekens gevoerd met een heerlijk zachte teddy. En met een aankleedkussenhoes uit de wafelcollectie maak je je babykamer helemaal af. 

koeka-badjas-dijon-jutenjuullifestyleforkids

✦ Badjas Met Rits Dijon Daily Sand

Nostalgisch met Dijon Daily

De Dijon Daily collectie van Koeka bestaat uit badstoffen baby musthaves in prachtige klassieke kleuren. Badstof items geven mij altijd een nostalgisch gevoel en deze serie brengt men dus helemaal terug naar mijn eigen jeugd. De collectie bestaat uit badstof badcapes, omslagdoeken, badjasjes en slabben met mouwtjes.

omslagdoek-oddi-koeka-jutenjuullifestyleforkids

Omslagdoek Oddi Warm WhiteBabyslofjes Oddi Warm White One Size

Gloednieuwe Koeka collectie: Oddi!

De nieuwste Oddi collectie van Koeka ligt net in onze schappen. De collectie kenmerkt zich door de hele fijne ribstof en uiteraard gevoerd met de zachte teddy die je van Koeka gewend bent (met uitzondering van de aankleedkussenhoezen). 

De Oddi kleuren zijn ook bijzonder mooi. Je vindt bij ons de Soft Earth, Warm White en Rosa Salt. Ga je voor een rustige, maar wel warme babykamer? Dan is deze collectie zeker wat voor jou! 

Je vindt in onze webshop en winkel wieg- en ledikantdekens, omslagdoeken, aankleedkussenhoezen, speendoekjes, slofjes en jasjes van de mooie Koeka Oddi collectie. 

wiegdeken-ledikantdeken-koeka-jutenjuullifestyleforkids

Wieglaken Ruffle Warm WhiteWiegdeken Teddy Vik Shadow GreenMom Bag Teddy Malmo Pebbles

Koeka is altijd op voorraad

We hebben echt een prachtige collectie binnen gekregen die we gedurende het rest van het jaar uiteraard blijven aanvullen. Dat is het fijne aan Koeka. Zie je iets leuks, maar is het nu uitverkocht? Stuur ons dan een berichtje of geef een belletje. Dan kunnen we je ervan op de hoogte brengen wanneer het weer binnenkomt.

Van hele fijne wieg- en ledikantdekens, wieg- en ledikantlakens, voetenzakken, tot badcapes en heerlijk zachte omslagdoeken. Maar ook bijpassende aankleedkussenhoezen, hoeslakens en fijne ruime mom bags. En vergeet niet de geweldige inbakerslaapzakjes en slabben met mouwtjes.

 

Laat een reactie achter