Originele (kraam)cadeau's per budget!

Cadeau nodig voor een eerste verjaardag? Of een origineel kraamcadeau voor je zus of goede vriendin? Voor de een kun je net iets meer budget vrijmaken dan voor de ander. Wij hebben een lijstje zorgvuldig samengesteld van de leukste cadeau's per prijscategorie. 

badboekje-weegallery-jutenjuullifestyleforkids

Unieke cadeau's tot 15,-

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids vind je een grote collectie cadeau's onder de 15 euro. Bijvoorbeeld de leuke badboekjes van Wee Gallery. Deze zijn een hit bij ieder kindje. En voor de meiden hebben we hele leuke armbandjes van By Melo

Maar denk ook aan de stapeltorens van Mushie, bijtspeelgoed van Baby's Only, peel off nagellak van Namaki, een houten dier van Holztiger of de auto's van Candylab Toys

Shop hier alle cadeau's tot 15 euro

janod-magneetboek-dinosaurus-jutenjuullifestyleforkids

Bijzondere cadeau's tot 25 euro

Voor kindjes vanaf 3 jaar hebben we de fantastische magneetboeken van Janod. Kies uit verschillende thema's zoals dino's, prinsessen, het alfabet, klok kijken en nog meer. En ken je Waytoplay al? Een duurzaam Nederlands bedrijf die geweldig speelgoed maken. Onder de 25 euro vind je bijvoorbeeld de uitbreidingssets waarmee je eindeloos kunt spelen. 

Op zoek naar een kraamcadeau, waar ouders en kind ook echt wat aan hebben? Bekijk dan eens onze grote en uitgebreide collectie aan siliconen slabs. Daar heeft een kindje een hele tijd plezier van, en door het opvangbakje valt er minder op de grond en dat is op zijn beurt weer heel fijn voor papa en mama!

Shop hier alle fijne cadeau's onder de 25,-

maileg-muisjes-minikane-pop-jutenjuullifestyleforkids

Originele cadeau's tot 50,-

Wij hebben heel veel leuke cadeau's tot 50 euro. Wat dacht je van Maileg muisjes? Ga je voor een muisje in een luciferdoosje of voor een Hiker Muis? Je vind in onze webshop en winkel een zeer uitgebreide collectie met muisjes, meubels en nog veel meer. 

Een pop van Minikane is ook een super leuk cadeau! Bijvoorbeeld voor een eerste verjaardag, maar ook heel leuk als kraamcadeau bij een meisje: 'haar eerste pop!'. Kies je voor een pop met haar of zonder? Je vind bij ons vele verschillende poppen en bijpassende kleertjes

Shop hier alle cadeau's onder de 50 euro

De mooiste cadeau's vind je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Ben je op zoek naar mooie en unieke cadeau's? Bij ons op www.jutenjuul.nl vind je een uitgebreid assortiment aan cadeau's voor pasgeboren baby's, maar ook voor grotere kindjes. 

Mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een cadeau of vragen hebben over de items besproken in deze blog? Laat het ons dan weten via DM op Instagram of mail. Je kunt de winkel natuurlijk ook telefonisch bereiken of gezellig bij ons langskomen in Leiden. Je bent van harte welkom!

Laat een reactie achter