Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Namaki is een frans merk dat als eerste natuurlijke peel off nagellak voor kinderen op de markt brengt. Het ideale product om te gebruiken tijdens een mini & me manicure momentje.

Voor Namaki staat veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen.

De peel off kindernagellak van Namaki is een geurloze nagellak zonder schadelijke stoffen. Speciaal voor kleine prinsessen die natuurlijk heel graag doen wat hun mama ook doet. Deze geurloze nagellak is perfect voor jonge kinderen. En een perfecte oplossing voor ouders die een niet-toxisch alternatief willen voor hun kinderen. Daarnaast zit er geen spoor van schadelijke stoffen in de peel off nagellak van Namaki.

Breng de nagellak aan op schone nagels. Laat 1 à 2 minuten drogen. Indien nodig, breng een tweede laag aan. Om de nagellak te verwijderen, pel een hoekje los en trek voorzichtig de lak af de nagel. Sluit het flesje goed na elk gebruik. De nagellak kan je dan tot 12 maanden na opening bewaren.