Prijs
Min: €0
Max: €30
Merken
Spelen

Sebra blijft ons iedere keer blijft verrassen met nieuwe collecties!

Sebra Interior for Kids staat voor prachtig design uit Denemarken

Sebra Interior for Kids werd in 2004 opgericht door Mia Dela. In 2001 heeft Mia haar opleiding  als ontwerper afgerond aan de Sjoel Design School in Kolding en dat zie  je terug in al haar ontwerpen!

Handgemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol, gerecycled papier en biologisch katoen

De collectie van  Sebra wordt gekenmerkt door Scandinavische eenvoud. Het grootste deel van de collectie is gemaakt van authentieke materialen - waaronder hout, wol, gerecycled papier en biologisch katoen.

Omdat een groot deel van de collectie handgemaakt is, is elk product uniek. Bij Sebra Interior for Kids geloven ze dat het creëren van een vrolijk huis met ruimte voor kinderen en hun creativiteit niet betekent dat je esthetische compromissen hoeft te sluiten. Daarom is het hun belangrijkste pijler om kwaliteitsproducten te maken vol vreugde voor speelse kinderen en hun stijlbewuste ouders - en dit doet Sebra  al sinds 2004.

Sebra Interior for Kids staat voor prachtige kinderkameraccessoires en bijzonder speelgoed

Sebra Interior for Kids ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor de baby- of kinderkamer. De collectie van Sebra Interior for Kids bestaat uit toffe rammelaars met en zonder houten bijtring, geweldige knuffels, swaddles, lunchboxen en drinkflessen, dekbedovertrekjes voor het poppen bed, houten speelgoed, de mooiste muziekmobielen en de leukste spellen zoals memory of een telpuzzel waarmee de kids spelenderwijs leren tellen.

Kies je voor een product van Sebra Interior for Kids, dan kies je voor een toegewijd Deens designmerk dat focust op veiligheid, functionaliteit en kwaliteit.

Sebra Interior for Kids is een van de bijzonder mooie merken die wij al sinds 2008 verkopen! Waarom verkopen wij Sebra inmiddels al weer 13 jaar? Gewoon omdat Sebra kwalitatief een heel goed merk is, alles Fairtrade en geen kinderhandjes, prachtig design en omdat Sebra ons iedere keer blijft verrassen met nieuwe collecties! Daar houden wij van Jut & Juul heel erg van en daarom krijgt Sebra van ons ook het Label “Jut & Juul proof”

Sebra online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Sebra op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je op vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.