Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Een dierenkop aan de muur van je baby- of kinderkamer maken je kinderkamer helemaal af! Wil je ook zo'n gave dierenkop aan de muur?

Handgemaakte dierenkoppen van bijzondere merken bij Jut & Juul Lifestle for Kids!

De vilten dierenkoppen van Fiona Walker en Kidsdepot, handgemaakte dierenkoppen van Love Me Decoration en de pluche dierenkoppen van Wild & Soft. Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft ze allemaal. Keuze genoeg!

De mooie dierenkoppen hebben wij in diverse uitvoeringen Wat dacht je van een tijger, olifant of leeuw? Je kindje zal het fantastisch vinden!  Ook zebra’s, konijnen en giraffen zijn bij ons in de winkel en webshop te verkrijgen.

De mooie zachte pluche dierenkoppen van Wild & Soft zijn echt om van te houden. Elk dier heeft zo zijn eigen karakter met een lieve uitstraling. Uw kindje kan niet wachten om een van de leuke dieren op zijn/haar eigen kamertje te zien hangen.  Een knuffelbare dierenkop als wanddecoratie staat heel gezellig op de baby- of kinderkamer.

Wat denk je van de mooie handgemaakte vilten dierenkoppen van Fiona Walker en Kidsdepot. Door het vilt hebben deze dierenkoppen en stoere uitstraling. Ze zijn bijzonder mooi gemaakt en echt een aanwinst voor de baby- of kinderkamer!

De dierenkoppen van Love Me Decoration zijn ook echt prachtig. Wij hebben prachtige olifant koppen, beren hoofden, eenden, konijnen en hertenkoppen, maar ook zwevende ooievaars en zwanen. Allemaal even mooi!  De dierenkoppen van Love Me Decoration worden met de hand gemaakt in Polen. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes! 

Kijk in alle rust rond in onze webshop om alle dieren te bekijken. Welk dier past het beste bij de babykamer / kinderkamer EN bij je kindje?

Dierenkop vandaag online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle dierenkoppen in voorraad (mits anders vermeld) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur zo’n gave dierenkop, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend, dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.