Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Nog steeds verliefd op deze vilten dierenkoppen

Prachtige vilten dierenkoppen van Fiona Walker bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Fiona Walker is een Engelse ontwerpster die oa prachtige vilten dierenkoppen heeft ontworpen. Als je er naar kijkt wordt je direct vrolijk! Wij hebben een prachtige vilten dierenkop van een olifant, leeuw, tijger, haas, konijn, giraf en baviaan in de collectie. Echt een eyecatcher!

Een vilten dierenkop van Fiona Walker is een unieke accessoire die je babykamer, kinderkamer, speelkamer, gang of misschien wel je woonkamer net even de finishing touch geven.

De dierenkoppen van Fiona Walker zijn handgemaakt en fairtrade

Fiona Walker England ontwerpt prachtige dierenkoppen van uitzonderlijke hoge kwaliteit en waarden. De filosofie van het merk is om unieke handgemaakte items te produceren met behulp van traditionele technieken en volgens het fairtrade principe.. Daar houden wij van Jut & Juul Lifestyle for Kids erg van!

Elke dierenkop heeft zijn eigen charme en omdat ze met de hand worden gemaakt zijn geen twee dierenkoppen hetzelfde. De vilten dierenkoppen worden gemaakt van wolvilt en goed gevuld waardoor ze heel stevig zijn. De dierenkoppen van Fiona Walker worden geleverd met een stevige ophanghaak dus eenvoudig op te hangen.

Ook zo’n bijzonder mooie vilten dierenkop van Fiona Walker online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft veel verschillende dierenkoppen van Fiona Walker op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!