Babyschoentjes en babyslofjes houden de voetjes van je baby lekker warm en staan bovendien ook nog een geweldig leuk! Maakt de outfit van je baby of peuter helemaal af!

Schoenen en slofjes van hoogwaardige kwaliteit bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Alle babyschoentjes van Donsje zijn handgemaakt van 100% zacht, prachtig leer die goed om het voetjes passen en niet te strak zitten. Hierdoor zitten de schoentjes comfortabel en is het een gezonde basis voor zowel baby’s en peuters om zich al kruipend en lopend op een natuurlijke wijze te ontwikkelen.

Als je baby gaat kruipen, staan of lopen, hebben de schoentjes naast het houden van warme voetjes ook nog een andere belangrijke functie, namelijk dat ze voorkomen dat je kindje uitglijdt. Suède is een ruw soort leer dat voorkomt dat je baby uitglijdt op een gladde vloer als hij of zij een poging doet om zijn of haar eerst stapjes te zetten. Voordeel is ook dat je kindje deze schoentjes niet makkelijk zelf uit kan trekken.

Baby schoentjes, slofjes en booties van duurzame merken

Jut en Juul heeft verschillende merken met babyschoentjes, babyslofjes en babysokjes in de collectie. Wij hebben de handgemaakte leren baby- en kinderschoenen van het merk Donsje Amsterdam, handige antislip sokjes van Go baby Go, de mooie gebreide slofjes van Hvid, de heerlijk warme wolfleece slofjes van Engel Natur en Alwero

Babyschoentjes en slofjes online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren!

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!