Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
Kleding

XL kleurplaten voor urenlang kleurplezier

 

Turbo kleurplaten van Makii bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Makii is in 2013 opgericht door illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer uit Rotterdam.

Makii (verbastering van ‘maken’) werd een groot succes na de lancering van ons eerste product: de turbo grote kleurplaat.

Makii neemt kinderen mee op avontuur. Met kleurrijke en gekke karakters willen zij kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen

De turbo grote kleurplaten van het Nederlandse merk Makii zijn een musthave voor creatieve kids. De XL kleurplaten zijn maar liefst 91,4 x 150 cm groot en staat vol met gekke dingen.

De kleurplaat is leuk om op te hangen aan de muur of om op de grond samen met elkaar in te kleuren. Naast de turbo grote kleurplaat zit er ook een avonturenboekje bij en 4 ansichtkaarten om in te kleuren.

De wereld van Makii bestaat inmiddels uit turbo kleurplaten, raamstickers, tattoos, krasplaatjes en avonturen pakketten in diverse thema’s en formaten

Samen inspireren we kids om hun creativiteit te laten exploderen!

 

Turbo kleurplaten online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een heleboel verschillende kleurplaten, stickerplaten en tattoos van Makii in voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren!

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd, Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij alles van Makii ook in onze winkel in leiden! Kom gerust even langs om dit leuks in het echt te bekijken! Je bent van harte welkom!