XL kleurplaten voor urenlang kleurplezier

Turbo kleurplaten van Makii bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Makii is in 2013 opgericht door illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer uit Rotterdam.

Makii (verbastering van ‘maken’) werd een groot succes na de lancering van ons eerste product: de turbo grote kleurplaat.

Makii neemt kinderen mee op avontuur. Met kleurrijke en gekke karakters willen zij kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen

De turbo grote kleurplaten van het Nederlandse merk Makii zijn een musthave voor creatieve kids. De XL kleurplaten zijn maar liefst 91,4 x 150 cm groot en staat vol met gekke dingen.

De kleurplaat is leuk om op te hangen aan de muur of om op de grond samen met elkaar in te kleuren. Naast de turbo grote kleurplaat zit er ook een avonturenboekje bij en 4 ansichtkaarten om in te kleuren.

De wereld van Makii bestaat inmiddels uit turbo kleurplaten, raamstickers, tattoos, krasplaatjes en avonturen pakketten in diverse thema’s en formaten

Samen inspireren we kids om hun creativiteit te laten exploderen!

Makii heeft nu ook prachtige sets met houden dieren, De Animal Parade. 

Tijdens de verhuizing van Mielo’s moeder stuitte Mielo op de set houten dieren die zijn moeder 50 jaar terug maakte tijdens haar opleiding ergotherapie. Toen ontstond bij hem het idee voor een nieuwe lijn producten van simpele en herkenbare dieren vormen die ervoor zorgen dat kids eindeloos fantasierijke verhalen kunnen maken. De figuren zijn kruislings stapelbaar doordat de ruimte tussen de benen gelijk is aan de dikte van het figuur, ook zijn ze geschikt om op elkaar te balanceren. Door hun prachtige design zijn de figuren ook mooi ter decoratie van de kinderkamer, wanneer er even niet met ze gespeeld wordt.

Met de serie Animal Parade grijpt Makii de kans aan om te laten zien dat zij op lokale, sociale en duurzame wijze een aansprekende speelgoed lijn kunnen ontwikkelen

Turbo kleurplaten online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een heleboel verschillende kleurplaten, stickerplaten en tattoos van Makii in voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd, Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.