Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Strandspeelgoed dat je ook thuis in bad of in de tuin kunt gebruiken

Het leukste strandspeelgoed bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wij hebben strandspeelgoed in de collectie van o.a. Liewood, Konges Slojd, Quut en Zilt. Alles is gemaakt van duurzaam materiaal en daar houden wij van Jut & Juul Lifestyle for Kids zo van!

Quut

Quut strandspeelgoed is gemaakt op basis van hoe kinderen ermee omgaan/spelen op het strand. Omdat de ontwerpers té vaak zagen dat speelgoed na 1 vakantie stuk ging en de ‘brokken’ op het strand achterbleven, koos Quut bewust voor duurzame materialen. Bovendien is het Quut speelgoed recycleerbaar en bevatten ze geen BPA/Phtalaten of latex. Een prachtige collectie strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk heel erg leuk zijn. Bouw torens en kastelen van zand met het prachtige duurzame strandspeelgoed van Quut.

Zilt

Het strandspeelgoed van Zsilt is Made in Holland van 100% gerecycled plastic! Made to last!

Niemand wil plastic-afval en andere rommel in zee en op het strand. Gooi (plastic-)afval daarom nooit zomaar weg. Plastic en andere waardevolle grondstoffen zijn prima te recyclen. Daarmee blijven strand en zee schoon en kunnen we met elkaar blijven genieten van zon, zand, golven en zeewind. 

Zsilt is er groot voorstander van om minder (nieuw) plastic te gebruiken en waar mogelijk plastic te vervangen door andere materialen. Tegelijkertijd is plastic voor sommige spullen zo’n handig materiaal, dat het moeilijk te vervangen is door iets anders. Dit geldt bijvoorbeeld voor strandspeelgoed. Daarom laat Zsilt, juist met dit strandspeelgoed zien, dat je hiervoor prima gerecycled plastic kunt gebruiken. Zelfs als je zoals Zsilt, het allermooiste, allerleukste en veiligste speelgoed van de wereld wil maken!

Strandspeelgoed van Konges Slojd & Liewood

Van Konges Slojd en Liewood hebben wij mooie sets met een strandemmer, schepje en strandvormen. De strandsets van Konges Slojd zijn gemaakt van Tritan. Tritan ™ is een BPA-vrij plastic en kan tegen een stootje. De uitgebreide strandsets van Liewood zijn gemaakt van 100% siliconen. Ook heel erg handig! Natuurlijk kun je al dit prachtige strandspeelgoed ook gebruiken thuis in bad of in de tuin!

Het mooiste strandspeelgoed online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft het strandspeelgoed op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.