Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Jut en Juul Lifestyle for Kids, gevestigd te Leiden en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer 91066093

Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

Als u bij Jut en Juul artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden

Alle prijzen zijn in euro`s en inclusief 21% BTW.

Wij doen ons uiterste best om de website zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het bij uitzondering voorkomen dat wij een product niet op voorraad hebben. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Levertijden

Jut en Juul verstuurt alle bestellingen buiten de regio als pakketpost met track en trace via GLS. Bestellingen geplaatst en betaald voor 13.00 uur worden dezelfde dag door ons verstuurd. Bestellingen na 13.00 geplaatst en betaald worden de volgende werkdag verstuurd. Doorgaans worden de pakketjes binnen Nederland de volgende dag bezorgd. Naar het buitenland duurt 2-4 werkdagen, afhankelijk van het land.

Binnen de regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Rijnsburg, Valkenburg, Katwijk, Noordwijk en Warmond) maken wij gebruik van de fietskoeriers van Moss.071. Als je voor 13.00 besteld, wordt je bestelling nog dezelfde dag tussen 15.30 en 22.,00 u bezorgd. Bestellingen geplaatst na 13.00 u worden de volgende dag bezorgd. Op zaterdag wordt er door Moss.071 niet bezorgd.

Afleveren van bestelling op het door u opgegeven adres

Geef altijd een adres op waar overdag iemand aanwezig om uw bestelling in ontvangst te nemen!
Dit kan natuurlijk ook uw werkadres zijn. Als u een pakket op uw werkadres laat bezorgen geef dan altijd de naam van het bedrijf op. GLS bezorgt alleen op een werkadres als ook de naam van het bedrijf er bij staat! Indien een pakket bij de buren mag worden afgeleverd dit graag vermelden bij opmerkingen! Bestellingen kunnen door ons niet bij een parcelshop of postbus worden afgeleverd.

Wanneer een pakket de eerste keer niet bij u kan worden afgeleverd laat GLS een bericht achter. U kunt dan een nieuwe afspraak maken met GLS. Dit kan uiteraard ook uw werkadres zijn. Wilt u dit niet vergeten anders wordt uw bestelling na 5-7 dagen weer teruggestuurd naar Jut en Juul. Hieraan zijn hoge kosten van 7,00 euro verbonden. Helaas zijn wij genoodzaakt deze kosten dan op u te verhalen.

Overmacht

Jut en Juul is niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen productie onderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij onszelf, hetzij onze leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn. In geval van (type) fouten wordt de normaal geldende prijs gehanteerd

Afkoelingsperiode en Retourneren

Zie hiervoor onze aparte rubriek Retourneren

Milieu

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft het milieu hoog in het vaandel staan en gebruikt daarom zoveel mogelijk gerecycled verpakkingsmaterialen en voor de regio maken wij gebruik van de fietskoeriers van Moss.071.