Prijs
Min: €0
Max: €30
Merken
Verzorging
Spelen
€29,95
€29,95

Prachtige items voor je babyuitzet! 100% organisch en duurzaam

Saga Copenhagen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Saga is een Oud Noors begrip en betekent ‘verhaal over leven en familie’. Hoewel de naam Saga staat voor ‘verhalen vertellen’, doet Saga meer dan alleen maar praten over de boodschap die de oprichters Ole en Charlotte zo nauw aan het hart ligt, ze handelen er ook naar!

Duurzaam en GOTS gecertificeerd

Saga wil namelijk met hun verhaal en boodschap over duurzaamheid helpen een verschil te maken voor onze aarde en toekomstige generaties. Alle Saga babyproducten worden vervaardigd in GOTS-gecertificeerde fabrieken, die goede arbeidsomstandigheden garanderen. Tegelijkertijd wordt het hele proces van het product biologisch geproduceerd; vanaf het zaadje dat op het katoenveld wordt geplant, tot het moment dat het product in handen komt van vaders en moeders. Saga Copenhagen is een 100 procent organisch en duurzaam babylabel!

Warm kleurenpalet in goede harmonie

Voor alle Saga ontwerpen, of het nu gaat om kleding, speelgoed, knuffels of babykamertextiel is gekozen voor een rustig kleurenpallet. De geharmoniseerde kleuren komen zacht en tijdloos over, en dat is met een heel bijzondere reden: alle kleine kinderen zijn gevoelig. Daarom zijn ze bij SAGA Copenhagen trots op het creëren van rustige kaders rond de kinderen, zodat ze de allerbeste start in het leven krijgen.

Saga Copenhagen online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Saga Copenhagen op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.