Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Heeft je kindje ook last van doorkomende tandjes? Wanneer je kindje veel kwijlt kan een bandana of kwijlslab handig zijn om natte kleding zo veel mogelijk te voorkomen.

Bandana of kwijlslabben bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Je kindje kan bij het doorkomende van de tandjes flink gaan kwijlen. Een bandana biedt uitkomst als jij de outfit van jouw kleintje droog wilt houden. Natuurlijk kan de bandana ook gebruikt worden als slab bij het eten. 

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft verschillende bandana of kwijlslabben in de collectie. Prachtige zachte bandana's van het Nederlandse merk Gray Label gemaakt van 100% biologisch katoen zijn niet alleen handig, maar zien er ook mooi uit. 

De omkeerbare bandana's van Slaep hebben aan de ene kant mousseline katoen en aan de andere kant zachte velvet. Verkrijgbaar in diverse mooie rustige kleuren.

Ook heel leuk als kraamcadeau!

Bandana of kwijlslab online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.