Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
Spelen

De collectie Maileg muisjes en konijnen is inmiddels wereldberoemd en heeft al een aantal belangrijke Deense ontwerpprijzen gewonnen, onder andere voor beste nieuwe product.

Maileg al sinds 2009 bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het Deense design merk Maileg is opgericht in 1999 door Dorthe en Erik Mailil. Met een achtergrond als illustrator neemt Dorthe sindsdien alle ontwerpen voor haar rekening. De collectie heeft een unieke & authentieke look. Dorthe heeft een uniek gevoel voor traditie en authenticiteit en dat zie je terug in haar ontwerpen.

Maileg verstaat de kunst van het steeds weer vernieuwen van de ontwerpen. Zij passen de ontwerpen bv qua kleur steeds aan, aan de kleuren die op dat moment favoriet zijn. Ook is Maileg geweldig in het bedenken van thema’s, bv zoals nu weer de serie ‘Kamperen’ en ‘Strand’. Echt allemaal te leuk!

Muisjes en konijnen van Maileg in een luciferdoosje of koffertje

Enorm populair zijn de prachtige konijnen en hazen verkrijgbaar in verschillende maten met bijpassende accessoires. Wie kent de lieve muisjes in hun luciferdoosjes niet!  Allemaal van hoge kwaliteit met een eigen Maileg look. Ook de muisjes in de kleine metalen koffertjes zijn te leuk! Wij hebben superhero muis, een echte kleine ballerina met tule rokje en een stoere cowboy uiteraard met echte cowboy hoed in een koffertje.

Royal Family

Wat denk je van de Koninklijke familie met prachtige kleding. Een Koning en Koningin, prins en prinses en zelfs een kartonnen kasteel en de Prinses op de Erwt. De prinses slaapt in een bed met heel veel matrasjes in de mooiste stofjes en een groen erwtje dat tussen de matrasjes is verborgen. Hoe leuk!!

Camping Life

Van Maileg hebben wij een prachtige tent met een matras, deken en kussen om heerlijk in te slapen, 2 hiker muisjes in prachtige kleding, compleet met slaapzak waarin ze heerlijk onder de sterrenhemel kunnen slapen en een rubberboot met houten peddel en zwemvest. Echt allemaal te leuk!

Beach serie van Maileg

De Beach serie van Maileg is ook weer zo gaaf! Compleet met kartonnen strandhuisjes en strandstoelen. De ene muis draagt zwemvliezen of bv een zonnehoed, een bikini of zwembroek en de ander heeft een zwemband. Vader muis heeft echte tattoos op zijn arm en buik.  In de strandstoelen kunnen de muisjes even lekker uitrusten na een duik in de zee. Te leuk!!

Meubeltjes van Maileg

De meubeltjes van Maileg zijn zo tof en kun je ook voor een poppenhuis kunt gebruiken. Ledikantjes, kinderwagens, tafel en 2 stoelen, houten bankjes, een badset, een box en wipstoeltjes waar je maileg babys heerlijk in kunnen slapen, spelen en zitten. Allemaal even leuk

Super zachte knuffels van Maileg

Weet je dat de knuffels van Maileg ook echt geweldig zijn. Wij hebben hele zachte konijnen, konijntjes in blikjes en de te leuke First Bunnies. De First Bunnies zitten in een prachtig kartonnen doosje en zijn te lief. Echt geweldige kraamcadeau!

Ook de collectie neushoorns, dino’s en nijlpaarden van Maileg is uniek. Gemaakt van stoer linnen. Het zijn echt fantastisch leuke stoere knuffels in de mooiste kleuren en verschillende maten.

Maileg online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles van Maileg op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.