Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De trybike 2-in-1 loopfiets is oerdegelijk en bovendien ook nog prachtig is om te zien! 

Trybike Steel loopfiets bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Co&Co is enorm trots om de eerste metalen 2-in-1 driewielloopfiets te hebben ontwikkeld. Na de ontwikkeling van de Trybike Wood had Co&Co de smaak te pakken en zijn ze meteen doorgegaan met als resultaat: de Trybike Steel. Met dezelfde uitgangspunten als de Trybike Wood, namelijk leren fietsen leuk en makkelijk maken.

Wow wat is deze Trybike gaaf! Prachtig en goed doordacht ontwerp dat genomineerd is voor de Baby Innovation Award! Zeer terecht natuurlijk!

De Steel 2-in-1 loopfiets is echt geweldig! Geschikt voor de allerkleinsten vanaf 15 mnd tot 6 jaar

Niet alleen ziet hij er prachtig uit, hij is ook nog eens van alle gemakken voorzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een in hoogte verstelbaar zadel (30 - 45 cm), brede luchtbanden en veiligheidshandvaten voor extra grip, maar het belangrijkst is nog wel dat hij eenvoudig is om te bouwen van een driewieler naar een tweewieler.

Driewieler: Driewieler met veel stabiliteit om te leren lopen en vervolgens te leren rijden.
Leeftijd indicatie: vanaf circa 15 maanden t/m 2,5 jaar

Tweewieler: Vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel en leer balanceren op twee wielen.

Een Trybike Steel online aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Trybike Steel 2-in-1 loopfiets op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.