Je kindje wordt veel te snel groot en herinneringen gaan soms op in de tijd. Hoe fijn is het dan als je als ouder alles in één mooi boek kan bewaren?

Prachtige baby invulboeken voor de (a.s.) ouders bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Hoe leuk is het om alles vanaf je zwangerschap tot de eerste jaren van je baby op te schrijven. Begin jij ook met het verzamelen van herinneringen?

Zo’n prachtige baby invulboek van Write To me is zó leuk om te geven en te krijgen.

Leg de eerste woordjes, het eerste tandje, eerste knipbeurt, eerste verjaardag, de eerste stapjes  en nog veel meer bijzondere momenten vast met dit prachtige genderneutrale babyjournaal.

Een baby invulboek heeft veel  ruimte voor herinneringen, foto's en mijlpalen vanaf de geboorte

Je kunt foto's vast maken met dubbelzijdige tape of washi tape.

Baby invulboeken van JULCI

‘My first memories’ van JULCI is een combinatie van een invulboek, foto album, gedichtenbundel en handgeschreven brieven aan je kindje. In dit boek is overal aan gedacht! Door het grote A4 formaat en hoge kwaliteit papier is het zeer prettig om in dit boek te schrijven.

Het boek kan ingevuld worden vanaf de zwangerschap tot aan de basisschool (0-4 jaar) en de binnenkant is zeer neutraal. Hiermee is ‘my first memories’ genderneutraal en geschikt voor alle gezinssamenstellingen.

Door de luxe linnen kaft is het boek ook zeer geschikt om op een plankje in de kinderkamer te zetten.

De baby Invulboeken hebben allemaal een mooie linnen kaft. Mooi (kraam) cadeau voor de aanstaande ouders

Een bijzonder mooi baby invulboek online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de babyboeken op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.