Prijs
Min: €0
Max: €10
Merken
Verzorging
€5,95
€5,95

De Daisy fopspenen van FRIGG zijn echt zo leuk!

De nieuwe FRIGG spenen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

FRIGG produceert de mooiste fopspenen in prachtige kleuren. Ga je voor de Classic of de Daisy. De Daisy heeft een te lief schulprandje. Wij zijn verliefd!!

In de Noorse mythologie wordt de godin Frigg geassocieerd met vooruitziende blik en wijsheid, dus het is geen wonder dat ze ook de godin van de moeders is. Als liefhebbende, koesterende godheid koesterde ze haar kinderen en probeerde ze koste wat het kost te beschermen.

De speentjes van FRIGG hebben een mooi rond schild met 2 gaatjes. De fopspenen worden geproduceerd in Denemarken/Europa en voldoen aan Europese veiligheidsreglementen (EN 1400 + A1 veiligheidseisen voor fopspenen voor baby’s). De spenen hebben een rond schild en bekende en vertrouwde kersvormig natuurrubber speen. Vanwege het siliconen materiaal vervormd de tut niet en is de speen uit te koken. FRIGG fopspenen zijn natuurlijk 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten.

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de FRIGG spenen ook online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de fopspenen van FRIGG  op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.