Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Made in Holland van 100% gerecycled plastic! Made to last!

Zsilt strandspeelgoed bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Niemand wil plastic-afval en andere rommel in zee en op het strand. Gooi (plastic-)afval daarom nooit zomaar weg. Plastic en andere waardevolle grondstoffen zijn prima te recyclen. Daarmee blijven strand en zee schoon en kunnen we met elkaar blijven genieten van zon, zand, golven en zeewind. 

Zsilt is er groot voorstander van om minder (nieuw) plastic te gebruiken en waar mogelijk plastic te vervangen door andere materialen. Tegelijkertijd is plastic voor sommige spullen zo’n handig materiaal, dat het moeilijk te vervangen is door iets anders. Dit geldt bijvoorbeeld voor strandspeelgoed. Daarom laat Zsilt, juist met dit strandspeelgoed zien, dat je hiervoor prima gerecycled plastic kunt gebruiken. Zelfs als je zoals Zsilt, het allermooiste, allerleukste en allerveiligste speelgoed van de wereld wil maken!

Iedereen bij Zsilt is dol op het strand. Steeds vaker kom je op het strand spullen tegen die er helemaal niet thuis horen. Stukken touw, piepschuim, visnetten en vooral héél véél plastic afval. Gewoon in de zee gegooid of daar per ongeluk terecht gekomen. Zonde, gevaarlijk, vervuilend en niet nodig. Want een groot deel van het door ons gebruikte plastic-afval kan prima hergebruikt worden. Zeker als we het meteen na gebruik zorgvuldig scheiden en ter recycling aanbieden.

Nederland is koploper in de wereld als het gaat om het inzamelen, zorgvuldig scheiden en verwerken van plastic afval. Dit feit hebben we gekoppeld aan onze wens om samen met zo veel mogelijk strand en zee liefhebbers een duidelijk statement te maken tegen het plastic afval op onze stranden en zeeën. Zilt is van mening, dat als je met elkaar echt serieus ‘tegen’ plastic in zee zijn, je ook anders met plastic ‘aan zee’ zouden moeten omgaan. Gewoon, door kritisch te kijken naar wat we in onze strandtas stoppen, waar die spullen van gemaakt zijn en hoe we daarin zo mogelijk verbetering kunnen brengen. Zsilt zet hierin een eerste concrete stap door Zsilt strandspeelgoed op de markt te brengen. Gemaakt van ons eigen, Nederlands huishoudelijk plastic-afval. Geproduceerd in Nederland, met de beste kennis en expertise op dit gebied.

Iedereen die Zsilt-speelgoed koopt en/of verkoopt, weggeeft, gebruikt of promoot helpt dus mee om een nieuwe ‘gebruiksstandaard aan zee’ te realiseren. Duurzamer, schoner en leuker.

Zsilt strandspeelgoed van gerecyclede en/of biobased materialen

Zsilt heeft hele toffe strandproducten ontwikkeld  die zoveel als mogelijk zijn gemaakt van gerecyclede en/of biobased materialen. De ontwerpen zijn mooi, leuk en inspirerend zodat je er niet graag afscheid van neemt. De kwaliteit is hoog zodat ze lang mee gaan. En wil je er op den duur toch vanaf, dan zijn producten van Zsilt prima te recyclen. Dus Zsilt…. foreverZsilt gelooft dat een circulaire wereld de enige manier is om de aarde leefbaar te houden. Dat betekent produceren met gerecyclede en/of bio-based grondstoffen, bewuster nadenken over de aanschaf van nieuwe spullen en over het weggooien van spullen die je al hebt.

Strandspeelgoed van Zsilt online aanschaffen

Jut & Juul Lifestyle voor Kids heeft het strandspeelgoed van Zsilt in voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.