Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De fijnste antislip slokjes van GoBabyGo in katoen, bamboe of wol

GoBabyGo antislip babysokjes bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De GoBabyGo collectie wordt geproduceerd in Europa volgens de Öko-tex standaard 100, dus 100% vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën. Bovendien zijn alle producten getest om ervoor te zorgen dat zij de juiste PH-waarde hebben voor de gevoelige baby- en kinderhuid.

De GoBabyGo collectie bestaat uit kniebeschermers, maillots, leggings en sokjes. Jut en Juul heeft momenteel alleen de sokjes in de collectie! Geweldige oplossing om het kruipen op gladde vloeren net een beetje makkelijker te maken.

De rubberen pads onder de voetjes en op de teentjes van de sokjes voorkomen het uitglijden op een gladde ondergrond. Hierdoor krijgt je kindje meer zelfvertrouwen en stabiliteit bij het leren kruipen en lopen. Juist omdat stevige schoentjes vaak de ontwikkelen van babyvoetjes belemmeren bij het trainen van kruipen en lopen, heeft Go Baby Go ervoor gezorgd dat de sokjes ook als indoor-schoentjes gebruikt kunnen worden. Door de elastische ingebreide band rond de enkel blijven de sokken ook nog eens goed zitten. Ideaal!

GoBabyGo antislip babysokjes online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de sokjes van GoBabyGo in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.