Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De mooiste muziekjes

Siebensachen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De ontwerpstudio Adam + Harborth is gevestigd in Berlijn en München en werkt sinds 1999 aan product-, grafische en tentoonstellingsontwerp. In 2003 is Siebensachen door Adam + Harborth opgericht. Siebensachen is een designbedrijf dat zich richt op woonaccessoires en spellen die zowel volwassenen als kinderen aanspreken.

Wind-up muziekdoos Mozartkugel

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de muziekdoos Mozartkugel in 2 uitvoeringen in de collectie: Beukenhout en gerookt eiken. Prachtig tijdloos design. Echt een eyecatcher voor je babykamer / kinderkamer!

Geef een draai aan de grote sleutel en de houten bal produceert op magische wijze een van Mozarts melodieën. Het 18-tonige klokkenspel speelt “Voi che Sapete” uit “Marriage of Figaro” of de bal nu rolt of stil op een plank ligt.

Deze speelse opwindbare muziekdoos is ontworpen door Adam + Harborth van Siebensachen. De speeldoos wordt exclusief voor Siebensachen gemaakt door een klein familiebedrijf dat is gevestigd in een dorp dat grenst aan het Zwarte Woud. De Mozartkugel muziekdoos wordt met de hand in hun perfecte balvorm afgewerkt door hun meester houtdraaier. Handmatig schuren en polijsten, geeft aan elke muziekdoos zijn mooie afwerking. Natuurlijke oliën van hoge kwaliteit verfraaid het karakter van het hout

Materialen van superieure kwaliteit

De ontwerpen van Siebensachen worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen van superieure kwaliteit. Alle producten zijn "Made in Germany". Siebensachen streeft naar tijdloze design klassiekers met een twist

Mozartkugel online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Mozartkugel op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je op vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuur.