Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Grimm's speelgoed bewaar je echt voor de volgende generatie!

Het prachtige houten speelgoed van Grimms bij Jut & Juul Lifestyle for Kids!

Grimm’s maakt speelgoed zoals speelgoed moet zijn: duurzaam, verantwoord en laat genoeg ruimte voor het ontwikkelen en ontdekken van de eigen creativiteit en fantasie.

Grimm's is een speelgoedmerk uit Duitsland dat bekend staat om hun natuurlijke en duurzame houten speelgoed. Grimm's speelgoed bewaar je echt voor de volgende generatie!

De houten regenboog is dé klassieker van Grimm’s

Met de ringen/bogen van de regenboog ontdek je keer op keer nieuwe vormen, figuren of spellen. Met de ringen kun je stapelen, schommelen, bouwen, balanceren of gebruiken ter decoratie op een natuurtafel. Er is veel ruimte voor de fantasie van ieder kind en daarom blijft de regenboog uitdagend!

Daarnaast zijn de ringen multifunctioneel in gebruik met de treinbaan, met auto's te gebruiken als garage, blokkendoos of poppetjes. De regenboog is zowel voor de allerkleinsten als voor de grotere kinderen te gebruiken.

Het speelgoed van Grimm's is veelzijdig en zorgt voor veel speelplezier tijdens de kinderjaren. Het minimalistische, kenmerkende uitstraling van het merk geeft het speelgoed een bijzondere charme. 'Hoe minder details, hoe meer ruimte voor de eigen verbeelding.'  Al het hout dat verwerkt is in het speelgoed komt uit Europa en de verfstoffen voldoen aan alle eisen normen voor veilig kinderspeelgoed.

Speelgoed van Grimms is echt vakmanschap en duurzaam

Elk stuk uit de speelgoedcollectie van Grimm’s is echt vakmanschap! Het wordt volledig met de hand gemaakt, met hout dat afkomstig is uit Europa. Er wordt vaak samengewerkt met werkplaatsen voor gehandicapten die door het maken van speelgoed volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij. 

Het hout wordt gekleurd met kindvriendelijke verf op waterbasis, wat de structuur van het hout behoudt en zorgt voor een matte finish. Het hout kan nog steeds ademen en voelt zacht aan. Deze matte afwerking is een unieke karakteristiek van het speelgoed van Grimm's omdat de verf op waterbasis door het hout heen gaat ipv een laag verf op het hout.

De eenvoudige vormgeving van Grimm's laat genoeg ruimte voor het ontwikkelen en ontdekken van de eigen creativiteit en fantasie.

Het mooie houten speelgoed van Grimms online aanschaffen

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je het houten speelgoed van Grimm's online kopen. Wij hebben alles in voorraad (tenzij anders vermeld)

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.