Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Nachtlamp Nijntje Bundle of Light
Nachtlamp Nijntje Bundle of Light
€20,00
Nachtlamp Leeuw Bundle of Light
Nachtlamp Leeuw Bundle of Light
€20,00
Nachtlamp Nijntje Eerste Licht
Nachtlamp Nijntje Eerste Licht
€75,00
Nachtlamp Nijntje Star Light 50 cm
Nachtlamp Nijntje Star Light 50 cm
€129,00
Nachtlamp Boris Eerste Licht
Nachtlamp Boris Eerste Licht
Mr. Maria - Nijntje
€75,00
Nachtlamp Leeuw Eerste Licht
Nachtlamp Leeuw Eerste Licht
Mr. Maria - Nijntje
€75,00

Nijntje lampen in groot en klein

 

Nijntje lampen van Mr Maria bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De Nijntje lamp is een ontwerp van Mr. Maria, een ontwerp duo bestaande uit Jannes Hak en Lennart Bosker. In 2006 besloten zij samen te gaan werken om, zoals ze het zelf zeggen, de wereld van moois te voorzien.

Dit is de klassieke Nijntje lamp van Mr Maria in het middelste formaat, de Nijntje lamp van 50 cm. Mr Maria brengt design naar de kinderkamer en nostalgie aan designliefhebbers.

Gebruik de touch dim knop op het snoer om één van de 6 dimstanden te kiezen. Nijntje is fijn gezelschap en brengt sfeervol licht, perfect om knus een boek bij te lezen. De laagste dimstand, de nachtmodus, schijnt een heel klein lichtje. Speciaal om de hele nacht aan te laten staan.

 

Mr Maria verwelkomt in oktober 2017 Nijntje Eerst Licht

Mr Maria verwelkomt in oktober 2017 een kleintje in de familie met de komst van het zachte, veilige en schattige nachtlampje Nijntje Eerste Licht. Inmiddels is er ook de Leeuw en Beer Boris

Een klein vriendje voor een klein wonder, dat is het nieuwste ontwerp van Mr Maria in een notendop. Hoewel het lampje op het eerste gezicht sterke gelijkenis vertoont met de andere Nijntje lampen in de collectie, heeft dit nieuwe design veel unieke eigenschappen.

Geef het nieuwe Nijntje een aai over de bol en ontdek dat dit exemplaar van zacht silliconen is gemaakt in plaats van het tot nu toe voor Mr Maria gebruikelijke harde polyetheleen. Het knuffelen van dit aandoenlijke figuurtje is bijna niet te weerstaan.

Het 30 centimeter hoge lampje is gelukkig uitermate veilig in gebruik waardoor het met een gerust hart naast het kinderbedje gezet kan worden. Nijntje Eerste Licht kan met het bijgeleverde USB-kabeltje opgeladen worden en schijnt hierna wekenlang op batterij. Hierdoor is Nijntje Eerste Licht het perfecte nachtlampje om mee te nemen, zodat het kind zich altijd en overal thuis voelt.

De USB-kabel wordt in de doos meegeleverd en kan aangesloten worden op elke computer of universele USB adapter.

Nijntje Eerste Licht voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden en is echt onweerstaanbaar.

Indicatie: Een volle batterij gaat op de de felste stand ongeveer 24 uur mee en op de laagste stand ongeveer 1 week.

 

Nijntje lampen online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Nijntje lampen van Mr Maria in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij deze prachtige lampen ook in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus wil je ze in het echt zien, kom dan gezellig langs!