Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Met oa de alom bekende Sweet Dreaming labeldoekjes

Snoozebaby bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Snoozebaby is een Nederlands label dat vrolijke en functionele baby- en peuterproducten ontwerpt. Alle producten worden gekenmerkt door de beroemde labeltjes, die variëren in kleur, materiaal en ontwerp. De producten zijn niet alleen hip, trendy, lief en heel handig, ze bieden ook troost, comfort en werken rustgevend.

Alom bekende sweet dreaming labeldoekjes van Snoozebaby

Wie kent ze niet! De Sweet Dreaming Labeldoekjes van Snoozebaby! Door aan de labeltjes te friemelen zal de fijne motoriek van je baby gestimuleerd  en de tastzintuig bevorderd worden. Bovendien zorgen de labels voor een vertrouwd gevoel bij kinderen waardoor ze zich beter kunnen ontspannen.

De labeldoekjes van Snoozebaby worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal. Snoozebaby gebruikt satijn, zijde, fluweel en ribstof. Ieder kind ontdekt een favoriet label. Echt een geweldig kraamcadeau!

Slaapzakken van Snoozebaby

Snoozebaby maakt de fijnste slaapzakken voor je kindje. Luchtige zomer slaapzakken en heerlijk warme winterslaapzakken.

Slapen is essentieel, lekker slapen nog essentiëler. Een winter slaapzak van Snoozebaby  kan hier zeker aan bijdragen. Warm, behaaglijk en zacht, met slim ritsontwerp aan de zijkant. De winter slaapzak heeft lange mouwen en een TOG van 2.0. De slaapzakken worden geproduceerd in Turkije van 100% Oekotex katoen (met ultradunne vezellaag). 9-24 maanden / 74-95 cm

Alle producten van Snoozebaby zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. De producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd.

Snoozebaby online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles van Snoozebaby in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.