‘De dagen zijn lang maar de jaren zijn kort’

Prachtige invulboeken vanaf de zwangerschap tot aan de basisschool van Julci bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Je kindje wordt veel te snel groot en herinneringen gaan soms op in de tijd. Hoe fijn is het dan als je als ouder alles in één mooi boek kan bewaren?

‘My first memories’ van JULCI is een combinatie van een invulboek, foto album, gedichtenbundel en handgeschreven brieven aan je kindje. In dit boek is overal aan gedacht! Door het grote A4 formaat en hoge kwaliteit papier is het zeer prettig om in dit boek te schrijven.

Het zwangerschaps- en babyboek van JULCI kan ingevuld worden vanaf de zwangerschap tot aan de basisschool (0-4 jaar) en de binnenkant is zeer neutraal. Hiermee is ‘my first memories’ genderneutraal en geschikt voor alle gezinssamenstellingen.

Door de luxe linnen kaft is het boek ook zeer geschikt om op een plankje in de kinderkamer te zetten.

Mooi (kraam) cadeau voor de aanstaande ouders

Begin jij ook met het verzamelen van herinneringen?

Bij Jut & Juul kun je de babyboeken van JULCI ook online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de mooie babyboeken van JULCI op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 en in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!