Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Het ultieme kraamcadeau!

Sophie de giraf bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Sophie de Giraf, schattig authentiek Frans speelgoed voor de hippe baby..... al 50 jaar het beste bijtspeeltje voor uw baby!! Wie kent haar niet? Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie haar oren, poten en hoorntjes.

Wij hebben van Sophie de Giraf ook de fijne bijtring, speciaal ontworpen voor de kleine handjes, een set met 2 blokken en ballen waar je kindje zich urenlang mee kan vermaken, een set met 2 leuke autootjes, een senso ball, een uitnodigende speelbal voor de allerkleinsten en de alom bekende badpuzzel.

De producten van Sophie de Giraf zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau! Een absolute musthave voor hippe baby's! 

Sophie de Giraf is speelgoed van 100% natuurlijk natuurlijke rubber en kindvriendelijke verf 

100% natuurlijk speelgoed voor de hippe baby! Gemaakt van natuurlijke rubber en verf en daarom van nature Phthalates, PBA en PVC vrij! Het eerste babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt.

Sophie de Giraf online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft Sophie de Giraf in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd. Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd!