Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Fijne bijtringen en bijtspeeltjes

Chewies & more bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Chewies & more is opgericht door Christine Bos. Na de geboorte van haar dochter zocht ze naar praktisch en mooi bijtspeelgoed, maar niets voldeed voor 100% aan haar wensen. Dit gecombineerd met een voorliefde voor het zelf creëren en een creatieve mind, resulteerde al snel in een prachtige collectie Chewies.

De collectie van Chewies and More bestond in eerste instantie alleen uit houten bijtringen /bijtspeeltjes met silicone kralen. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid. Zo is er bv de Duo Cool Chewie  in mooie kleuren. De Duo Cool bijtring van Chewie is ook weer een hele fijne bijtring. Deze duo cool uitvoering biedt extra verlichting bij doorkomende tandjes wanneer je de bijtring een uurtje in de koelkast legt voor dat je hem aan je baby geeft.

De Chewie Basic uit de nieuwe serie Ombre hebben wij in 4 kleurcombinaties. De Chewie Basic is makkelijk vast te houden door het ronde formaat. De verschillende kleuren en het contrast van de kralen maken het nog interessanter voor je kindje! En praktisch voor mama, want hij past makkelijk in je tas.

Ook hebben wij de Chewie Basic Rattle in de collectie. Deze toffe Basic Rattle uit de nieuwe serie Ombre hebben wij in 4 kleurcombinaties. Gemaakt van zachte siliconen kralen in combinatie met 2 onbehandelde houten ringen die makkelijk vast te houden zijn voor je kleintje en een rustgevend rammelend geluid maken. Door de contrasten tussen de kleuren en het rammelen van de ringen is het ook ontwikkelingsspeelgoed wat de oog - hand - mond coördinatie stimuleert.

Chewie & More Eerlijk en duurzaam geproduceerd

Alle Chewies worden eerlijk en duurzaam in Nederland met de hand gemaakt van 100% recyclebaar en dus duurzaam silicone en super gladgeschuurd beukenhout. De Chewies zijn gecertificeerd en getest volgens de bestaande speelgoednormen. Naast de afzonderlijke onderdelen kwam ook de volledige constructie glansrijk door de testen. De Chewies kunnen veilig gebruikt worden door kinderen vanaf 0 jaar en zijn vrij van BPA, weekmakers en andere schadelijke chemische stoffen. 100% veilig voor je kleintje dus! Deze eigenschappen zorgen er voor dat dit merk weer helemaal Jut en Juul proof is!

Chewies & More online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.