Prijs
Min: €0
Max: €75
Merken
Slapen
Verzorging
You have viewed 24 of 28 products
Laad meer artikelen

Prachtige items voor je baby uitzet!

Nanami bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het Nederlandse merk Nanami heeft een mooie baby- en lifestyletextiel collectie die is geïnspireerd op de natuur en de Inuit. Wat dat is? Dat is de naam waarmee de Eskimo’s van Groenland en Canada zichzelf aanduiden. De naam Nanami betekent de zeven zeeën. Nanami gebruikt alleen ecologische en natuurlijke materialen

De collectie van Nanami is een baby & lifestyle collectie vol met mooie producten. De collectie bestaat uit verzorgingsartikelen zoals: badcapes, aankleedkussenhoezen, maar ook prachtige wieg- en ledikantdekens, voedingskussens in de vorm van een ijsbeer of een hond, prachtige swaddles, mom bags en nog veel meer!. Alles is met elkaar te combineren door de mooie en zachte kleuren en de items misstaan dus zeker niet in de baby of kinderkamer!

Nanami online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Nanami op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Nanami ook  in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Kom gezellig een keer langs, Je bent van harte welkom!