Producten van Koeka

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op kledingmaat

Filter op prijs

Koeka

Koeka online kopen bij Jut en Juul Lifestyle for Kids!

Koeka is van oorsprong een Nederlands merk. Koeka werd in 1998 opgericht door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. Margareth en Jeannette hadden direct een duidelijke visie op de ontwerpen. De producten moesten niet alleen functioneel zijn voor de baby en de ouders, ze moesten ook goed matchen met het interieur. Zo ontstond de eerste Koeka collectie, gebaseerd op alles wat met slapen en verzorgen te maken heeft voor baby’s en kids.

Jut en Juul Lifestyle for Kids verkoopt het merk Koeka al vanaf 2008. Koeka is een van onze topmerken! Waarom? Gewoon omdat de producten van Koeka functioneel zijn, van een sublieme kwaliteit en in prachtige kleuren. Zelfs na vele malen wassen blijven de producten als nieuw.

Koeka is begonnen met de alom bekende wafelkatoen, maar inmiddels is er ook een prachtige serie Elba in mooi zachte kleuren, de serie Vizela, prachtige breisel en de allernieuwste derie Stockholm!

De collectie van Koeka

De collectie van Koeka bestaat uit dekens, aankleedkussenhoezen, badcapes, speendoekjes, lakens voor wieg en ledikant, slabs, voetenzakken, kleding en nog veel meer! Sinds kort heeft Koeka bv ook verzorgingstassen en een buggy organizer die het 'Koeka' plaatje helemaal compleet maken! Allemaal even mooi zoals wij van Koeka gewend zijn!

Jut & Juul Lifestyle for Kids is officieel dealer van Koeka en heeft (bijna) de hele collectie van Koeka in voorraad. Wil je de collectie van Koeka in het echt komen bekijken dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze superleuke winkel in het centrum van Leiden aan de Nieuwe Rijn 58.

Koeka online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie van Koeka op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!