Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Klippan wollen dekens ………. Hiermee kun je letterlijk ‘onder de wol kruipen’

Prachtige wollen dekens voor wieg en ledikant van Klippan bij Jut en Juul Lifestyle for Kids

Wollen dekens ouderwets.... absoluut niet! De eco wollen dekens van het in 1879 opgerichte Zweedse familiebedrijf Klippan zijn echt trendy en bijzonder mooi!

Dit zijn van die dekens zoals je moeder of oma ze ook had. Vraag maar eens of zij nog dekens hebben van vroeger. Wij weten bijna zeker dat zij allemaal de echte wollen dekens bewaard hebben! Deze Klippan deken ga jij ook weer bewaren

Alle Klippan dekens hebben het Eco-keurmerk en zijn gemaakt van 100% eco wol. Wol is ademend en vochtregulerend, een veilige keuze voor het wiegje en ledikant!

Klippan gebruikt de allerbeste eco wol uit Nieuw Zeeland

Klippan is een Zweeds familiebedrijf met een lange traditie (sinds 1879) in textiel en wolproducten, en staat bekend om zeer hoge kwaliteit dekens in combinatie met een mooi, Scandinavisch design.

Alle dekens zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals Chenille katoen, lamswol, merinowol of bamboe.

De allerbeste lamswol komt uit Nieuw-Zeeland waar de schapen het hele jaar door buiten leven en natuurlijk eten krijgen. Hierdoor ontstaat een mooie en sterke wol met gelijkmatige kwaliteit in de structuur.

De dekens zijn op een ambachtelijke wijze met respect voor het milieu geproduceerd. De collectie wollen kinderdekens is gemaakt van eco wol en voorzien van het eco keurmerk. Deze dekens zijn erg fijn voor de koude wintermaanden. Met een wollen deken van Klippan kunnen kinderen warm en comfortabel slapen.

Wollen deken van Klippan voor wieg of ledikant online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de wollen dekens van Klippan in voorraad (tenzij anders vermeld), zodat wij razendsnel kunnen leveren.

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.