Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Terug van weg geweest!

Bibelotte bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Bibelotte is in 2006 opgericht door Jacoline van der Meent

Inspiratie voor de collecties haalt Jacoline uit haar eigen gezin. Als moeder van vijf weet Jacoline dus als geen ander hoe je een kinderkamer gezellig, duurzaam en nét even anders inricht. Of het nu gaat om een babykamer of een kamer voor een tiener. Jacoline maakt gebruik van tijdloze en duurzame materialen, zodat je kind een hele lange tijd plezier van de kamer!

De collectie van Bibelotte bestaat uit mooie eenpersoons dekbedovertrekken, hoeslakens, muurstickers en behang.

De collectie van Bibelotte wordt op een eerlijke manier in kleine oplages gemaakt. Zo weet je zeker dat je altijd een uniek product in huis hebt. Ook vindt Jacoline het belangrijk dat de producten duurzaam zijn en daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens!

Alle stoffen hebben het Oeko-Tex certificaat. Dit is een erkend kwaliteitskeurmerk en laat zien dat textiel vrij is van materialen die schadelijk zijn voor de gezondheid

Het behang is FSC gecertificeerd.  De inkt die gebruikt wordt is vrij van koolstofdioxide en andere schadelijke stoffen

De verpakkingen zijn zo ontworpen dat je ze niet meteen in de prullenbak gooit na het uitpakken, maar er zelf mee aan de slag kunt. Dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook nog eens heel leuk!

Kortom dit prachtige merk is ook weer helemaal Jut & Juul Proof!

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de collectie van Bibelotte online kopen!

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Bibelotte op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 en in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!