Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Spelen
Decoratie
€22,36
€31,95
€14,00
€19,99
€19,99
€19,99
€39,95
€119,95
€12,00
Me & Mine
€7,50
€76,95
€4,95
€9,95

Activity speelgoed is bijzonder leuk speelgoed om de zintuigen van de baby en kindje te ontwikkelen. Daar houden wij van Jut & Juul Lifestyle for Kids natuurlijk erg van!

Het mooiste activity / open ended speelgoed bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Activity speelgoed is bijzonder mooi en educatief en laat voldoende ruimte voor het ontwikkelen en ontdekken van de eigen creativiteit en fantasie van je kindje.

Stoffen Activity boeken

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft bv mooie stoffen boekjes van Liewood, WEE Gallery, Petit Monkey en Sebra in de collectie, met allerlei dingen er in en er aan om je baby te vermaken. Sommige boekjes hebben knisper geluidjes, een siliconen bijtring of een spiegeltje. Dat vind je kindje reuze interessant! Je kunt de boekjes in de box gebruiken, maar ook aan de kinderwagen of buggy hangen

Magneetboeken van Janod

De Magneetboeken van Janod met diverse thema’s zijn ook geweldig. Spelenderwijs dingen leren is altijd leuk! Wij hebben bv het magneetboek klok kijken. Dit is een educatief magneetspel van karton met de tijd leren als thema. Bevat 75 magneten en 8 kaarten die aan weerskanten zijn bedrukt (= 16 taferelen). Maak aan de binnenzijde van het magneetboek verschillende oefeningen met de klok. Wij hebben de Janod magnetibook in 10 verschillende uitvoeringen. Ideaal speelgoed voor thuis en onderweg. Deze leuke magneetboeken neem je makkelijk overal mee naar toe.

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft natuurlijk ook veel open ended houten speelgoed

De Abel Blocks zijn fantastisch. Prachtig Open Ended speelgoed! De unieke vorm en het indrukwekkende formaat van de blokken zorgt ervoor dat alles wat je met de Abel blocks bouwt er meteen bijzonder mooi uit ziet. Ieder block is met liefde en met de hand gemaakt uit een stuk beukenhout. Moeder natuur heeft ze versierd met een prachtige tekening. Abel Blocks kunnen uitstekend ingezet worden ter bevordering van de fijne motoriek, het concentratievermogen, doorzettingsvermogen, de creativiteit en de fantasie. Het is ook fantastisch spelmateriaal om kinderen te leren samenwerken. Abel blocks zijn er in 4 verschillende sets. 2 uitvoeringen met grote dikke halfronde blokken en 2 uitvoeringen met kleinere, dunnere halfronde blokken.

De houten regenboog van het Duitse merk Grimm's bestaat uit 6 of 12 bogen die op en in elkaar passen. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten! De regenboog is omkeerbaar waardoor allerlei torens mogelijk zijn. Een toren gemaakt van de grote regenboog kan wel 55 cm hoog worden. Daarbij gaat het om het vinden van een nieuw evenwicht door de bewegelijkheid van de bogen, maar er kan ook kan een tunnel van gebouwd worden voor een trein of auto’s, een racebaan, of een poppenbedje . De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze regenboog zal altijd een onderdeel  zijn van fantasierijk bouwen en spelen. Bovendien is de regenboog ook erg mooi als decoratie op de kinderkamer. De regenboog is gemaakt van duurzaam Europees Lindenhout en is geolied met plantaardige olie. Doordat het hout alleen geolied is en niet gelakt behoudt het zijn natuurlijke textuur. Bijzonder mooi open ended speelgoed!

Het houten speelgoed van Raduga Grez is ook een mooi voorbeeld van open-ended speelgoed. De mooi gevormde stapeltorens van Raduga Grez moedigt kinderen van alle leeftijden aan om creatief te worden. De stapeltorens zien er niet alleen geweldig uit, maar stimuleert ook de hand-oogcoördinatie bij jonge en nieuwsgierig kindjes. Wordt er even niet mee gespeeld dat staat zo’n stapeltoren ook geweldig op een plankje in de kinderkamer. Echt een eyecatcher!

En dan ons nieuwste Merk MinMin Copenhagen. MinMin Copenhagen maakt prachtig houten open ended speelgoed. Voor eindeloos speelplezier. Het assortiment bestaat uit grote regenbogen, balancing blocks, stapeltorens, bouwblokken en nog veel meer. Allemaal even mooi en van een prachtige kwaliteit!

Het mooiste activity en open ended speelgoed online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.