Regenbogen in de kinderkamer

Regenbogen in je kinderkamer of überhaupt regenbogen in je interieur zijn een ontzettende hit! Je kunt je Instagram feed niet door scrollen of er verschijnen diverse gelikte kamers met een mooi regenboogje op je scherm. Wij snappen deze trend wel! Heb je deze toffe rainbow items al ontdekt?

regenboog-wandklees-oyoy-mini-jutenjuullifestyleforkids

Regenboog aan je muur

Dit waanzinnige Rainbow wandkleed van OYOY Mini heb je ongetwijfeld voorbij zien komen op social media. Hang 'm op in de baby- of kinderkamer of bevestig het wandkleed ergens anders in je huis en je hebt gegarandeerd een eyecatcher waar niemand om heen kan.

Ieder wandkleed is handgemaakt van de beste wol (80%) en katoen (20%) waardoor je altijd een uniek exemplaar in huis haalt. Wij zijn al lange tijd fan van dit Deense design merk. De kwaliteit van de producten is waanzinnig en gaat lange tijd mee.

houten-regenboog-speelgoed-minmin-copenhagen-jutenjuullifestyleforkids

Houten regenboog speelgoed van MinMin Copenhagen

Geef je kind eindeloze speelmogelijkheden met de regenbogen bij MinMin Copenhagen. De regenbogen zijn gemaakt van duurzaam haagbeukhout en met de hand beschilderd met kindveilige, milieuvriendelijke verf op waterbasis. Boom specifieke vlekken of strepen in het hout zijn mogelijk. Dat maakt ieder stuk uniek.

Uiteraard staat deze stacking rainbows mooi in de speelhoek in je woonkamer, daarbij kunnen kinderen zich urenlang uitleven met dit tijdloze speelgoed. Maak er een knikkerbaan van, gebruik de bogen als tunnels bij de treinbaan of gebruik het evenwicht en stapel de bogen ondersteboven op elkaar. Uw kind's fantasie komt gegarandeerd tot leven! 

rotan-regenboog-poppenbed-oyoy-jutenjuullifestyleforkids

Rotan Regenboog Poppenbed

Dit rotan poppenbedje van OYOY Mini met een regenboog in het hoofd- en voeteneind is toch een absolute droom? Maak het bedje mooi op met het leuke poppen beddengoed van Cam Cam Copenhagen.

En een poppenbed zonder pop is natuurlijk niks aan. De poppen van Minikane passen perfect in het rotan poppenbedje. En met de kleertjes van Minikane is de poppen uitzet van je kleintje helemaal compleet!

Heb je vragen over de genoemde artikelen? Of wil je advies over het inrichten van je baby- of kinderkamer? Wij helpen heel graag! Stuur ons een DM op Instagram of een mailtje naar [email protected]. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Leiden.

Laat een reactie achter