Producten van Maileg

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Maileg al sinds 2009 bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het Deense design merk Maileg is opgericht in 1999 door Dorthe en Erik Mailil. Met een achtergrond als illustrator neemt Dorthe sindsdien alle ontwerpen voor haar rekening. De collectie heeft een unieke & authentieke look. Dorthe heeft een uniek gevoel voor traditie en authenticiteit en dat zie je terug in haar ontwerpen.

De Maileg Rabbit en Mouse Family is inmiddels wereldberoemd en heeft al een aantal belangrijke Deense ontwerpprijzen gewonnen, onder andere voor beste nieuwe produkt.

Enorm populair zijn de prachtige konijnen en hazen verkrijgbaar in verschillende maten met bijpassende accessoires. Wie kent de lieve muisjes in hun luciferdoosjes niet!  Allemaal van hoge kwaliteit met een eigen Maileg look.

Wat denk je van de Prinses op de Erwt? Zij slaapt in een prachtig bed met heel veel matrasjes en woont in een heus kasteel! Of de mooi kinderwagens, box, het te leuke wipstoeltje en nog veel meer! 

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie Maileg muizen en konijnen in de winkel in Leiden dus kom gerust gezellig langs! 

 

Maileg online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie van Maileg op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Maileg ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!