Verlichting

Filters instellen

Filter op merk

Filter op prijs

Verlichting

Mooie merken lampen voor in de babykamer / kinderkamer

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie (nacht) lampen voor op de babykamer / kinderkamer in de collectie. 


Hanglampen, wandlampen, figuurlampen, nachtlampjes: allemaal te leuk! Wij hebben de bijzonder mooie hang- en wandlampen van Hartendief in de collectie, diverse figuurlampen van Heico, de prachtige vintage baby konijnlamp van Lapin and Me, de geweldige houten wandlampen van Ferm Living, de bureaulampen van Sebra in prachtige pasteltinten en de superleuke nachtlamp uil van Zazu die ook nog eens perfect dienst doet als leeslamp! Kortom: keuze genoeg bij Jut en Juul Lifestyle for Kids.

Nachtlampjes / Figuurlampen

Kindjes vinden in het donker slapen vaak helemaal niet leuk. Een klein lichtje biedt dan uitkomst. Een heleboel nachtlampjes, bijvoorbeeld de figuurlampen van Heico, zijn in eerste instantie heel goed te gebruiken als lampje om s'nachts je baby te voeden en te verschonen. Hoeft het grote licht niet aan en wordt je baby ook weer niet te wakker. Later kunnen ze dienst doen als nachtlampje. Een figuurlamp geeft een zachte sfeerverlichting, net genoeg om kleine kindjes een heerlijke nachtrust te bezorgen! Wij hebben een grote collectie figuurlampen van Heico in ons assortiment. In de vorm van bv een konijn, eend of egel. Natuurlijk hebben wij de alom bekende paddenstoel lamp van Heico in ons assortiment in toffe kleuren, maar ook te leuke lampen van Disaster Design!

Wandlampen

Een wandlamp is vaak een eyecather in je babykamer/ kinderkamer. Neem nou de geweldige wandlampen van Hartendief. Iedere lamp van Hartendief heeft een verborgen geheim! Als je de lamp aan doet verschijnen er allemaal andere dieren, elfjes en nog veel meer moois! En wat denk je van de prachtige houten wandlampen van Ferm Living? Een schattige bambi, de vos of een stoere VW bus? Er zijn heel veel verschillende uitvoeringen! Kies maar!

Hanglamp

Een hanglamp maakt je babykamer / kinderkamer natuurlijk helemaal af! Ook echt een eyecatcher!

Wij hebben de hanglampen van Kidsdepot in de collectie. De prachtige nieuwe rotan lampen of de lampen van staaldraad! Wij hebben natuurlijk ook de prachtige hanglampen van Hartendief in de collectie. Ook de hanglampen van Hartendief hebben een verborgen geheim! Wij hebben heel veel verschillende hanglampen in de colllectie dus er is er altijd wel een die bij je babykamer / kinderkamer past! Keuze genoeg!

Figuurlamp, hanglamp of wandlamp aanschaffen

Wil je morgen al de mooiste lampjes voor in de babykamer / kinderkamer in huis hebben? Dat kan natuurlijk!
Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft namelijk een groot aantal lampen op voorraad, tenzij anders aangegeven natuurlijk.

Bestel je maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur dan kunnen wij je bestelling nog dezelfde dag nog versturen, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt.

Bestel jouw nachtlamp, hanglamp, wandlamp of figuurlamp daarom vandaag nog of breng een bezoekje aan onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!