KOMEN DE KLEUREN VAN DE PRODUCTEN IN DE WEBWINKEL ALTIJD OVEREEN MET DE GELEVERDE PRODUCTEN?

Wij doen ons uiterste best om foto's te plaatsen van een juiste weergave van de kleur van het artikel. Toch kan een foto die u op het scherm bekijkt er iets anders uitzien dan het product zelf. Dat hangt onder meer af van het schermtype en van beeldscherminstellingen van uw computer.

WAT ZIJN DE LEVERTIJDEN?

Alle artikelen zijn in principe uit voorraad leverbaar of anders vermeld. Indien een artikel toch niet op voorraad is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Artikelen besteld voor 13.00 uur en betaald, worden nog dezelfde dag verstuurd. 

Jut & Juul Lifestyle for Kids verstuurt alle bestellingen buiten de regio als pakketpost met track en trace via GLS. Bestellingen geplaatst en betaald voor 13.00 uur worden dezelfde dag door ons verstuurd. Bestellingen na 13.00 uur geplaatst en betaald worden de volgende dag verstuurd. Doorgaans worden de pakketjes binnen Nederland in 1-2 werkdagen bezorgd. Naar het buitenland duurt 2-4 werkdagen, afhankelijk van het land.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND?

Bestellingen boven € 75.00 worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder 75.00 euro wordt €5.95 aan verzendkosten gerekend. Bij cadeaubonnen kun je kiezen of je deze elektronisch verstuurd wil hebben. Dat is gratis. Verzenden van cadeaubonnen kost altijd €5.95.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN NAAR BELGIE EN DUITSLAND?

Bestellingen boven de €100 worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €100 wordt €7,95 aan verzendkosten gerekend. Bij kadobonnen kun je kiezen of je deze elektronisch verstuurd wil hebben. Dat is gratis. Verzenden van kadobonnen kost altijd €7,95.

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN? 

Retouren dienen altijd vooraf via e-mail aan [email protected] onder vermelding van het bestelnummer te worden gemeld. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. Artikelen uit de sale kunnen niet worden geretourneerd.

Voor uitgebreide informatie zie onze de aparte rubriek Retourneren.

Staat uw vraag hier niet bij, e-mail dan naar [email protected] U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.