KOMEN DE KLEUREN VAN DE PRODUCTEN IN DE WEBWINKEL ALTIJD OVEREEN MET DE GELEVERDE PRODUCTEN?

Wij doen ons uiterste best om foto's te plaatsen van een juiste weergave van de kleur van het artikel. Toch kan een foto die u op het scherm bekijkt er iets anders uitzien dan het product zelf. Dat hangt onder meer af van het schermtype en van beeldscherminstellingen van uw computer.

WAT HOUDT DE CADEAUSERVICE IN?

Iemand verrassen? Kraamcadeau? Verjaardagscadeau? U kunt artikelen feestelijk verpakt, (eventueel) met kaartje waarop wij een kort tekstje kunnen schrijven, laten versturen naar een vriend(in), collega, familielid of bijvoorbeeld een zakelijke relatie. Geef bij uw bestelling aan bij opmerkingen of u gebruik wilt maken van onze cadeauservice en eventueel een korte tekst die op het kaartje geschreven moet worden.

WAT ZIJN DE LEVERTIJDEN?

Alle artikelen zijn in principe uit voorraad leverbaar. Indien een artikel toch niet op voorraad is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Artikelen besteld voor 13.00 uur en betaald, worden nog dezelfde dag verstuurd. 

Jut en Juul verstuurt alle bestellingen buiten de regio als pakketpost met track en trace via GLS. Bestellingen geplaatst en betaald voor 13.00 uur worden dezelfde dag door ons verstuurd. Bestellingen na 13.00 geplaatst en betaald worden de volgende dag verstuurd. Doorgaans worden de pakketjes binnen Nederland in 1-2 werkdagen bezorgd. Naar het buitenland duurt 2-4 werkdagen, afhankelijk van het land.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND?

Bestellingen boven € 50.00 euro worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder 50.00 euro wordt 5.95 euro aan verzendkosten gerekend. Bij kadobonnen kun je kiezen of je deze elektronisch verstuurd wil hebben. Dat is gratis. Verzenden van kadobonnen kost altijd 5.95.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN NAAR BELGIE EN DUITSLAND?

Bestellingen boven de 100,00 euro worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de 100,00 euro wordt 7,95 euro aan verzendkosten gerekend. Bij kadobonnen kun je kiezen of je deze elektronisch verstuurd wil hebben. Dat is gratis. Verzenden van kadobonnen kost altijd 7,95.

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN? 

Retouren dienen altijd vooraf via email aan [email protected] ovv het bestelnummer te worden gemeld. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. Artikelen uit de sale kunnen niet worden geretourneerd.

Voor uitgebreide informatie zie onze de aparte rubriek Retourneren.

Staat uw vraag hier niet bij, mail dan naar [email protected] U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.