Same Day Delivery in de regio

Binnen de regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Rijnsburg, Valkenburg, Katwijk, Noordwijk en Warmond) maken wij gebruik van de fietskoeriers van Moss.071. Als je voor 13.00 besteld, wordt je bestelling nog dezelfde dag tussen 15.30 en 22.00 u bezorgd. Bestellingen na 13.00 u geplaatst worden de volgende dag bezorgd. In het weekend wordt er door Moss.071 niet bezorgd. Bezorgkosten zijn 4,95.

Wil je je bestelling zelf ophalen dan kan dat natuurlijk ook. Bestellingen kunnen van dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00-16.30 u worden opgehaald aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden

Wil je je bestelling leuk ingepakt, dan kun je dit aangeven bij je bestelling.

 

Komen de kleuren van de producten in de webwinkel altijd overeen met de geleverde producten?

Wij doen ons uiterste best om foto's te plaatsen van een juiste weergave van de kleur van het artikel. Toch kan een foto die u op het scherm bekijkt er iets anders uitzien dan het product zelf. Dat hangt onder meer af van het schermtype en van beeldscherminstellingen van uw computer.

 

Wat zijn de levertijden?

Alle artikelen zijn in principe uit voorraad leverbaar. Indien een artikel toch niet op voorraad is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Artikelen besteld voor 13.00 uur en betaald, worden nog dezelfde dag verstuurd. Als u heeft gekozen voor vooraf overmaken worden de artikelen direct na ontvangst van de betaling verstuurd.

Jut en Juul verstuurt alle bestellingen buiten de regio als pakketpost met track en trace via DHL. Bestellingen geplaatst en betaald voor 13.00 uur worden dezelfde dag door ons verstuurd. Bestellingen na 13.00 geplaatst en betaald worden de volgende dag verstuurd. DHL bezorgt ook op zaterdag! Doorgaans worden de pakketjes binnen Nederland de volgende dag bezorgd. Naar het buitenland duurt 2-4 werkdagen, afhankelijk van het land.

 

Afleveren van bestellingen op het door u opgegeven adres

Geef altijd een adres op waar overdag iemand aanwezig om uw bestelling in ontvangst te nemen!
Dit kan natuurlijk ook uw werkadres zijn. Als u een pakket op uw werkadres laat bezorgen geef dan altijd de naam van het bedrijf op. DHL bezorgt alleen op een werkadres als ook de naam van het bedrijf er bij staat! Indien een pakket bij de buren mag worden afgeleverd dit graag vermelden bij opmerkingen! Bestellingen kunnen door ons niet bij een parcelshop of postbus worden afgeleverd.

Wanneer een pakket de eerste keer niet bij u kan worden afgeleverd laat DHL een bericht achter. U kunt dan een nieuwe afspraak maken met DHL. Dit kan uiteraard ook uw werkadres zijn. Wilt u dit niet vergeten anders wordt uw bestelling na 5-7 dagen weer teruggestuurd naar Jut en Juul. Hieraan zijn hoge kosten van 6,95 euro verbonden. Helaas zijn wij genoodzaakt deze kosten dan op u te verhalen.

 

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

Bestellingen boven € 50.00 euro worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder 50.00 euro wordt 4.95 euro aan verzendkosten gerekend.

 

Wat zijn de verzendkosten naar België en Duitsland?

Bestellingen boven de 100,00 euro worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de 100,00 euro wordt 7,95 euro aan verzendkosten gerekend.

 

Wat houdt de cadeauservice in?

Iemand verrassen? Kraamcadeau? Verjaardagscadeau? U kunt artikelen feestelijk verpakt, (eventueel) met een kort tekstje, laten versturen naar een vriend(in), collega, familielid of bijvoorbeeld een zakelijke relatie. Geef bij uw bestelling aan bij opmerkingen of u gebruik wilt maken van onze cadeauservice en eventueel een korte tekst die op het kaartje gezet moet worden.

 

Heeft u een defect of beschadigd artikel of incomplete zending ontvangen?

Om dit zoveel mogelijk te voorkomen, wordt elk (!) artikel voor het inpakken door ons gecontroleerd op conditie, werking en juiste aantallen.

Mocht het toch gebeuren dat u een defect of beschadigd artikel of incomplete zending hebt ontvangen, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een email (met foto indien het een beschadigd product betreft) doch uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst!). Het is dus zaak dat u uw bestelling direct bij ontvangst controleert.

Wij zullen ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.

 

Hoe kan ik een artikel retourneren? 

Retouren dienen altijd vooraf via email aan [email protected] ovv het bestelnummer te worden gemeld. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.

Voor uitgebreide informatie zie onze de aparte rubriek Retourneren

 

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Zie hiervoor de aparte rubriek Algemene Voorwaarden

Staat uw vraag hier niet bij, mail dan naar [email protected] U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.