Prijs
Min: €0
Max: €45
Merken
Saga Copenhagen
€22,50
Saga Copenhagen
€22,50
Saga Copenhagen
€22,50
€44,00

Ook zo nieuwsgierig naar alle mooie items die net binnen zijn?

Jut & Juul Lifestyle for Kids krijgt bijna dagelijks nieuwe, toffe items binnen. Van bestaande merken maar ook veel nieuwe merken! Wij hebben bijvoorbeeld nieuwe producten van Saga Copenhagen & Ratatam binnen

Nieuwe collectie Noppies 

Noppies kennen wij natuurlijk allemaal van babykleding en zwangerschapskleding, maar zij hebben nu een hele nieuwe lijn met ledikantdekens en wiegdekens, lakentjes, omslagdoeken, swaddles, boxkleden en nog veel meer, Kortom alles wat je nodig hebt voor je newborn!

Nieuwe collectie Liewood

Wij verkopen een uitgebreide collectie van het Deense merk Liewood. Het gehele jaar stromen er altijd wel weer nieuwe items binnen van Liewood. We zijn gek op de vrolijke kleuren, dierengezichtjes en het siliconen kinderservies.

Kinderservies van Liewood, Konges Slojd en Mushie

Liewood staat bekend om hun siliconen kinderservies. Wij hebben diverse kinderkommetje, kinderbeker, kindertuitbeker, siliconen rietjes, kinderbordje, vakkenbordje van Liewood en natuurlijk de alom bekende RVS drinkfles van Liewood, Konges Slojd en Blafre! Wij hebben het allemaal!

Knuffels van Liewood

Liewood staat bekend om hun gebruik van organische stoffen. De knuffels en knuffeldoekjes van Liewood zijn altijd gemaakt van 100% biologische katoen. 

Maileg poppenhuis is nieuw bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Maileg staat natuurlijk bekend om hun geweldige Maileg muisjes. We hebben nu ook het Maileg poppenhuis in de collectie! Hier passen alle Maileg meubels en muisjes goed in! 

Maileg kasteel

Naast het poppenhuis hebben we ook een geweldig Maileg kasteel in huis. Vul 'm met de Maileg micro bunnies en micro muisjes. Of wat dacht je van de Maileg Koningin en de Maileg Koning?

Over Jut & Juul Lifestyle for Kids

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids slaag je altijd voor originele (kraam) cadeaus, unieke kinderkameraccessoires, verzorgingsproducten en prachtige knuffels en (houten) speelgoed van bijzondere merken. 

Nieuwe merken worden streng geselecteerd op kwaliteit en uitstraling, want ze moeten zeker 'Jut en Juul Proof’ zijn, dus absoluut geen kinderhandjes en trendy!