Producten van Jellycat knuffels

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

De liefste, gekste en zachtste knuffels van Jellycat vind je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jellycat uit Londen maakt hoge kwaliteit knuffels met een geheel eigen stijl. Geraffineerde, onweerstaanbare ontwerpen van zacht speelgoed aantrekkelijk voor jong en oud. Jellycat creaties zijn geweldig en om altijd van te houden …. voor een hele lange tijd. De Jellycat collectie is, met haar mooie ontwerpen om uit te kiezen, echt iets heel speciaals.

Jellycat heeft een enorme collectie knuffels. Allemaal te leuk en babies zijn echt gek op de Jellycat knuffels omdat ze zo zacht zijn! Bovendien zijn de knuffels van Jellycat zijn net even anders!

Wij hebben de geweldig lieve en zachte pluche bashful bunny in heel vbeel kleuren zoals bv. blush pink, cream, beige, truffle en silvergrey. Natuurlijk hebben wij ook de stoere Cordu Roy knuffels. Deze knuffels zijn gemaakt van zachte corduroy waardoor deze knuffels een heel stoer uiterlijk krijgen! Zelfs het lieve roze varken krijgt door de stof een beetje stoer uiterlijk. 

Natuurlijk hebben wij heel veel verschillende knuffels van Jellycat in de collectie. Bv verschillende flamingo’s, het ballerina varken en nijlpaard met mooie satijnen balletschoenen en tule rokje, een stoere kreeft, crab en pijlstaartrog, de grote walrus, de kamelon en de gecko.

Nu hebben wij ook de stylische Popplewob knuffels in de collectie. Echt een te gekke walvis, olifant, dino en neushoorn. Allemaal bijzonder mooi gemaakt! Verder hebben wij ook de nieuwe Jumble knuffels en de Amuseable serie en wat denk je van de nieuwe Vivacious serie, de te leuke fruit knuffels. Je kunt kiezen uit een banaan, aardbei en nog veel meer. allemaal super zacht en superlief!

 

Ook zo’n gave knuffel van Jellycat aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle knuffels van Jellycat op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!
Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Vinden wij gezellig!