Producten van Fleur des Fleurs

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Prachtige posters en behang van Fleur des Fleurs bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wij zijn weer ontzettend blij met dit mooie Nederlandse merk!

Fleur Kuipers woont in Amsterdam en is Illustrator / grafisch vormgever. De illustraties van Fleur zijn grappig, tot in de detail uitgewerkt en kleurrijk. Voor haar tekeningen maakt zij gebruik van waterverf en inkt, wat een mooi effect geeft.

Fleur studeerde af aan Vrije Univeristeit Amsterdam, gespecialiseerd in de Comperasion of Arts met een Master in Graphic design (2009).

Fleur houdt ervan om originele en vrolijke objecten te illustreren. Momenteel ontwerpt ze kunstwerken voor ansichtkaarten, posters, geboortekaartjes, tijdschriften, borden, tegels, telefoonhoesjes en logo's. Fleur droomt van illustreren van  o.a. kinderboeken. Eigenlijk alles dat wat 'vrolijkheid' en kleur nodig heeft.

Wij hebben de prachtige posters binnen. Aan het behangboek van Fleur des Fleurs wordt nog hard gewerkt maar zodra dit beschikbaar is krijgen wij dit ook in de winkel zodat je dit toffe behang ook in het echt in onze winkel in Leiden kunt bekijken!

 

Wil je ook zo'n toffe poster van Fleur des Fleur aanschaffen?

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de mooie posters van Fleur des Fleurs online kopen. Wij hebben de posters in voorraad (tenzij anders vermeld)

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alle posters van Fleur des Fleurs in voorraad  in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!