Producten van Fabelab

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

FABELAB bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

FABELAB is een prachtig Deens design merk dat gaat voor duurzame producten van een hoge kwaliteit. Vanuit de studio in Kopenhagen worden steeds nieuwe designs uitgedacht die de creativiteit en nieuwsgierigheid van kinderen triggeren.

De naam “FABELAB” staat voor “fabelachtig laboratorium”. FABELAB wil kleine dromers en avonturiers aanmoedigen om te fantaseren, te onderzoeken en te ontdekken. FABELAB creëert fantasierijke kinder- en decoratieproducten van goede kwaliteit. Alles wordt op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd. Het organische katoen is GOTS-gecertificeerd en er gaat geen materiaal verloren, want FABELAB werkt waar mogelijk ook het restmateriaal op.

FABELAB is opgezet door Michaela Weisskirchner-Barfod; een Oostenrijkse architecte die in Kopenhagen woont. De inspiratie om creatieve producten te ontwikkelen (waar je mee kunt knuffelen, spelen én die je elke dag gebruikt) haalt zij uit haar werk en uit haar twee dochters. 

 

FABELAB ……. biologisch, eerlijk en verantwoord

De producten van FABELAB zijn functioneel en mooi, daarnaast worden ze ook nog eens op een verantwoorde manier en met veel liefde gemaakt. Het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit is belangrijk bij FABELAB. Daarom worden de producten gemaakt van biologisch katoen, door een GOTS-gecertificeerd partner-bedrijf in India. 

FABELAB omdat design en duurzaamheid perfect samen  kunnen gaan!

 

De prachtige knuffels en rammelaars van Fabelab online aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de items van Fabelab op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Natuurlijk kun je Fabelab  ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!