Producten van ByMelo kindersieraden

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

ByMelo kindersieraden

 

ByMelo bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

ByMelo is een Nederlands merk met echt hele toffe sieraden voor kids vanaf een jaar of drie.

Opgericht door Lotte en Esmée, 2 vriendinnen en trotse mama’s van een aantal “kids with attitude’’. De kinderen zijn de grote inspiratiebron voor wat ze doen en vervaardigen en hun creativiteit kent hierbij geen grenzen. Met hun passies, ideeën en ontwerpen creëren Lotte en Esmée musthaves waar je als mama heel blij van wordt! 

 

ByMelo for Kids with attitude

Lotte en Esmée  hebben elkaar in 2001 leren kennen tijdens hun  studie aan het Cibap en hebben daarna samen Interieurarchitectuur gestudeerd in België.  Met hun passie, ideeën en ontwerpen hopen ze een glimlach op jullie gezicht te toveren. De meeste van de producten van ByMelo vervaardigen ze zelf. 

 

De kettingen en armbandjes van ByMelo zijn handgemaakt en uniek

Wij zijn helemaal verliefd op de super toffe kinderkettingen en kleurrijke armbandjes die je ByMelo tegenkomt, handgemaakt en dus uniek en daarnaast ook nog eens door de creatieve dames zélf gemaakt

Hopelijk kunnen de sieraden van Lotte en Esmée  jullie kids, neefjes, nichtjes, vriendjes of  vriendinnetjes wat “attitude” geven!

 

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je al het moois van ByMelo ook online aanschaffen

Wij hebben ByMelo in voorraad waardoor wij supersnel kunnen leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de kettingen en armbanden ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!