Onverwoestbaar speelgoed!

Het stoere speelgoed van Viking Toys bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Tijdloos kunststof speelgoed uit Zweden, met liefde ontworpen en met zorg gemaakt. Veilig, duurzaam en in Zweden ontworpen speelgoed voor kinderen van 1-5 jaar. Het speelgoed van Vikings Toys zorgt voor optimaal speelplezier dankzij het simpele en oprechte ontwerp dat kinderen in staat stelt hun verbeelding te gebruiken.

De  missie van Viking Toys is om het veiligste, duurzaamste en leukste kunststof speelgoed ter wereld te maken. Het speelgoed is duurzaam, niet-giftig en ontwikkeld om de verbeelding en creativiteit van kinderen te prikkelen. Viking Toys speelgoed staat voor een leven lang speelplezier!

Sinds de start in 1974 staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel bij het Zweedse Viking Toys. Er wordt bij Viking Toys gewerkt volgens de vijf S'en. Safe, Soft, Simple, Silent en Strong.

Safe

Het speelgoed van Viking Toys is ontworpen en getest om veilig te zijn voor kinderen vanaf 1 jaar.

Viking Toys gebruikt alleen de beste materialen zoals food-grade plastic dat toxine-, BPA-, PVC- en ftalaatvrij is.

Soft

Alle producten Van Viking Toys  zijn gemaakt van zachte materialen die zowel kinderen als meubels en vloeren beschermen.

Simple

De ontwerpen van Viking Toys zijn tijdloos en zal  verschillende generaties aanspreken

Silent

Viking Toys staat voor vrijwel geluidloos spelen door de zachte materialen.

Strong

Door de duurzame materialen die worden gebruikt is het speelgoed van Viking Toys bijna onverwoestbaar.

Ecoline serie

Hebben jullie de nieuwe Ecoline serie al gezien?

De Ecoline serie van Viking Toys staat voor duurzaam speelgoed. Het Ecoline speelgoed van Viking Toys is 100% recyclebaar. Alle voertuigen uit de Ecoline serie zijn gemaakt van suikerriet, een recycleerbare en fossielvrije grondstof. Bij de Ecoline serie is de olie in het kunststof vervangen door suikerriet.

De productie van deze Ecoline serie begint bij het vermalen van rauwe suikerriet. In een speciale fabriek wordt hierna 'groene' polyethyleen geproduceerd. Viking Toys gebruikt dit groene PE om de Ecoline te maken. Suikerriet absorbeert CO2 uit de lucht en vermindert hiermee het broeikaseffect. Ecoline is olievrij en 100% recyclebaar. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton. 

Het speelgoed van Viking Toys is geschikt voor kinderen van 1-5 jaar

Viking Toys online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft het speelgoed van Viking Toys op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.