Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Wat een gave puzzel is de 3D puzzel van Superblocco. Staat garant voor urenlang speelplezier

De toffe 3D puzzel van Superblocco bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Als vader van een gezin met drie kinderen is het altijd feest bij Falco in huis. Rond rennende (buur)kinderen, schreeuwen, gillen, grapjes maken, de hele dag snacken, meehelpen met klusjes doen en meer van dat soort dingen, waarschijnlijk heel herkenbaar voor iedere ouder. Toen Falco net vader was geworden nam hij zichzelf voor om beperkt speelgoed in huis te halen, kinderen veel buiten te laten spelen en op tijd weer "oud" speelgoed weg te geven of te verkopen.

Nu een paar jaar later, zijn oudste zoon is inmiddels zes, kan hij niet anders concluderen dat zijn  huis, met name de speelkamer, met regelmaat volledig ontploft is en ze eigenlijk te veel speelgoed in huis hebben. Met het  steeds veranderende leefklimaat is Falco wel bewuster geworden van de manier van consumeren. Je hebt speelgoed en speelgoed. De afgelopen jaren hebben ze heel wat speelgoed in huis gehaald van populaire helden van televisie en keer op keer was hij verbaasd van de kwaliteit die veelal onder de maat was.

Maar Falco is ook een heleboel mooi speelgoed tegengekomen! Geïnspireerd op een aantal mooie houten puzzels die bij zijn kinderen voor urenlang speelplezier hebben gezorgd, hebben ze nu vanuit SuperBlocco een duurzame houten puzzel geproduceerd. Een Stoere Dieren 3D Puzzel, voor stoere kinderen! Dit is in zijn ogen het perfecte cadeautje, voor je eigen kids of om mee te nemen naar een feestje. Zelf ben ik een groot fan van hout omdat het lekker lang mee gaat en duurzaam is. 

Wij hopen dat jullie kids net zo genieten van deze puzzel als onze kids!

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je Superblocco ook online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de houten puzzel van Superblocco op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 en in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!