Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Rijkswachters is een project van Studio Hamerhaai

Rijkswachters bij Jut & Juul Lifestyle for Kids 

Studio Hamerhaai is opgericht door Boudewijn van den Bosch en Niki Schoondergang

Rijkswachters: De trouwe bewakers van de kunst in het Rijksmuseum

Wat zijn Rijkswachters? Rijkswachters zijn houten robots  gemaakt van de transportkisten die jarenlang de kunstwerken van het Rijksmuseum hebben beschermd en met deze kunstwerken de hele wereld zijn rondgereisd. Nu het Rijksmuseum weer open is zijn de transportkisten waar deze Rijkswachters van zijn gemaakt, niet meer nodig. De transportkisten krijgen hiermee een nieuw leven.

Rijkswachters hebben een mooi verhaal

Iedere Rijkswachter heeft een ander verhaal. En jij, de nieuwe eigenaar, kan uitzoeken welke kunstschat deze Rijkswachter heeft beschermd. Alle Rijkswachters zijn uniek en zijn voorzien van een nummer dat op de achterkant staat geschreven. Voer het nummer van jouw Rijkswachter en ontdek welke kunstschat er door deze Rijkswachter veilig was opgeborgen toen het Rijksmuseum werd verbouwd.

Rijkswachters zijn uniek

Rijkswachters zijn allemaal verschillend. Daarom maakt Jut & Juul Lifestyle for Kids van iedere Rijkswachters die binnen komt een foto. Zo ben je er zeker van dat je ook de Rijkswachter ontvangt die op de foto staat!

Op zoek naar een tof (kraam)cadeau?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle Rijkswachters op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.