Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Nijntje lampen in groot en klein

Nijntje lampen van Mr Maria bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De Nijntje lamp is een ontwerp van Mr. Maria, een ontwerp duo bestaande uit Jannes Hak en Lennart Bosker. In 2006 besloten zij samen te gaan werken om, zoals ze het zelf zeggen, de wereld van moois te voorzien.

Dit is de klassieke Nijntje lamp van Mr Maria in het middelste formaat, de Nijntje lamp van 50 cm. Mr Maria brengt design naar de kinderkamer en nostalgie aan designliefhebbers.

Gebruik de touch dim knop op het snoer om één van de 6 dimstanden te kiezen. Nijntje is fijn gezelschap en brengt sfeervol licht, perfect om knus een boek bij te lezen. De laagste dimstand, de nachtmodus, schijnt een heel klein lichtje. Speciaal om de hele nacht aan te laten staan.

Mr Maria verwelkomt in oktober 2017 Nijntje Eerst Licht

Mr Maria verwelkomt in oktober 2017 een kleintje in de familie met de komst van het zachte, veilige en schattige nachtlampje Nijntje Eerste Licht van 30 cm. Inmiddels is er ook de Leeuw en Beer Boris

Nijntje Eerste Licht

Een klein vriendje voor een klein wonder, dat is het nieuwste ontwerp van Mr Maria in een notendop. Hoewel het lampje op het eerste gezicht sterke gelijkenis vertoont met de andere Nijntje lampen in de collectie, heeft dit nieuwe design veel unieke eigenschappen.

Geef de nieuwe Nijntje een aai over de bol en ontdek dat dit exemplaar van zacht silliconen is gemaakt in plaats van het tot nu toe voor Mr Maria gebruikelijke harde polyetheleen. Het knuffelen van dit aandoenlijke figuurtje is bijna niet te weerstaan.

Het 30 centimeter hoge lampje is gelukkig uitermate veilig in gebruik waardoor het met een gerust hart naast het kinderbedje gezet kan worden. Nijntje Eerste Licht kan met het bijgeleverde USB-kabeltje opgeladen worden en schijnt hierna wekenlang op batterij. Hierdoor is Nijntje Eerste Licht het perfecte nachtlampje om mee te nemen, zodat het kind zich altijd en overal thuis voelt. 

De USB-kabel wordt in de doos meegeleverd en kan aangesloten worden op elke computer of universele USB adapter.

Nijntje Eerste Licht voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden en is echt onweerstaanbaar.

Indicatie: Een volle batterij gaat op de de felste stand ongeveer 24 uur mee en op de laagste stand ongeveer 1 week.

Bundle of Light

De laatste aanwinst van Mr Maria is de Bundle of Light van 15 cm. Dit toffe mini-lampje is er in de vorm van Nijntje en een Leeuw. Dit is het lichtpuntje van de dag. Nijntje en Leeuw zijn gemaakt van zacht siliconen en bevat een klein batterijtje om het LED lampje te doen schijnen. Zet aan/uit met de knop onderop het lampje. Het lampje gaat automatisch uit na 15 minuten

Nijntje lampen online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Nijntje lampen van Mr Maria in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.