Prijs
Min: €0
Max: €95
Merken
Slapen
Verzorging
€34,95
€34,95
€34,95
€44,95
€31,50
€45,00
€45,50
€65,00
€34,95

Wat zijn wij blij met dit prachtige Zweedse merk!

Garbo & Friends bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

In 2012 opgericht door Susann Karlsson Nemirovsky. Susann Karlsson Nemirovsky won met haar producten zelfs de Milk Magazine Favorite Price. Een zeer prestigieuze prijs voor high-end kinderproducten.

Garbo & Friends voor kleine helden en hun ouders ontwerpt en produceert prachtige dekbedovertrekken, hoeslaken, aankleedkussenhoezen, verschoonmatjes,swaddles, muslins en spuugdoekjes en nog veel meer moois! Allemaal ontworpen met een subtiele verfijning, zorgvuldig geselecteerde kleuren en aandacht voor detail.  

Door de unieke illustraties en hoogwaardige, eerlijke materialen zoals fijne wol, kasjmier, leer en Portugese percale katoen is de collectie van Garbo & Friends echt een eyecatcher in de babykamer / kinderkamer. Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie van Garbo & Friends in voorraad.

Garbo & Friends neemt je mee op een reis van verbeelding geschikt voor zowel klein als groot.

Garbo & Friends: Duurzaam en veilig

De visie van Garbo & Friends op ethische en duurzame productie vormt de kern van ons bedrijf. Ze streven ernaar om op een vriendelijke en duurzame manier geweldige producten te maken. Als u een product van Garbo & Friends koopt, moet u zich gerustgesteld voelen dat het uw omgeving geen kwaad kan doen.

Garbo & Friends:  Hoge kwaliteit stoffen – minder afval mentaliteit

Bij Garbo & Friends zijn ze, zoals vele anderen,  geen fan van de Fast-fashion-business die vandaag de dag floreert. Door producten van hoge kwaliteit te maken, willen zij een 'minder afval'-mentaliteit aanmoedigen, waarbij producten steeds opnieuw worden gebruikt, doorgegeven aan familie, vrienden en zelfs aan toekomstige generaties.

Garbo & Friends: Goede werkomgeving en aandacht voor het milieu

Voor Garbo & Friends is het erg belangrijk dat iedereen die deelneemt aan de productie, goede arbeidsomstandigheden, goede salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden heeft die wij als verplicht beschouwen, zoals zwangerschapsverlof, ziekteverlof en vakantie.

Het is voor Garbo & Friends een voorrecht om samen te werken met leveranciers waar een goede werkomgeving en beleid ten aanzien van medewerkers en het milieu vanzelfsprekend zijn.

Garbo & Friends online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Garbo & Friends op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 13.00 u en in het weekend worden direct maandag verstuurd.