Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Baby Bello is in 2018 opgericht door Martijn Kamminga en gevestigd in Amsterdam.

Baby Bello ontwerp speelgoed en accessoires voor baby’s en ouders.

Alle producten van Baby Bello zijn ontworpen door Martijn Kamminga. Martijn is de jongste telg uit een creatieve familie. Zijn moeder is balletdanseres en zijn vader is interieurontwerpen. Deens Design is hem met de paplepel in gegoten. Met Baby Bello is de droom van Martijn, het starten van een eigen merk met een tintje Deens design en een vleugje minimalisme, uitgekomen.

De focus van baby Bello ligt op het ontwerpen van producten die milieu vriendelijk en duurzaam zijn.

Biologisch katoen

Baby Bello maakt gebruikt van biologisch katoen. Biologisch katoen wordt gemaakt zonder synthetische pesticiden en meststoffen. Hierdoor komt de gezondheid van de katoenarbeiders niet in gevaar en wordt er ook minder energie en water gebruikt.

Circulariteit

Baby Bello vindt circulariteit erg belangrijk voor toekomstige generaties. Daarom maken zij bv voor de vulling van sommigen producten alleen gebruik van gerecycled polyester en gebruiken zij alleen milieu vriendelijke kleurstoffen.

Alle productiefases, toeleveringsketens en gebruikte materialen worden streng gecontroleerd door Baby Bello om zo de hoogste bedrijfsethiek te garanderen.